Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyOhradní, Praha - Michle

Ohradní, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný rekonstruovaný byt 1+KK, o velikosti 25 m2 + 10 m2 obytné patro. Byt se nachází v -1. patře (polosuterén s plnohodnotným zvýšeným oknem) cihlového domu v ulici Ohradní. Jedná se o moderní byt, který nabízí pěkné bydlení, jak pro jednotlivce, tak i případně pro pár. Je plně zařízený (viz. Foto). V kuchyni je indukční plotýnka a lednička, včetně myčky. Koupelna a WC jsou v jedné místnosti společně s pračkou. Byt má okno do ulice (viz. Foto), které jde zastínit žaluzií. Součástí nájmu je i možnost užívat společnou zahradu ve vnitrobloku domu. V pěší dostupnosti cca 3 min je několik zastávek autobusu MHD, tramvaj pak cca 8 min pěší chůzí. Nejbližší metro Budějovicka a Kačerov a vlak Kačerov. Noční doprava je také dostupná. Hned v ulici je samoobsluha, několik restaurací, v okolí je dostupné sportovní vyžití, park, lékař atd. Parkování v ulici. Poplatky zahrnují náklady na společně části domu a dále se skládají z přibližné částky 1000,- CZK , která se hradí samostatně dodavateli el.energie. K začátku nájmu se skládá jedna kauce a jeden nájem dopředu.

We offer for rent a nice reconstructed apartment 1 + KK, with a size of 25 m2 + 10 m2 living floor. The apartment is located at -1. floor (semi-basement with a full raised window) of a brick house in Ohradní street. This is a modern apartment that offers nice living, both for individuals and possibly for a couple. It is fully furnished (see photo). The kitchen has an induction hob and fridge, including a dishwasher. The bathroom and toilet are in one room together with the washing machine. The apartment has a window to the street (see photo), which can be shaded by blinds. Within walking distance of about 3 minutes there are several bus stops, the tram is about 8 minutes walk. The nearest metro stations Budějovicka and Kačerov and train Kačerov. Night service is also available. Part of the rent is the possibility to use a shared garden in the courtyard. Right in the street there is a supermarket, several restaurants, in the vicinity there is sports, park, doctor, etc. Parking in the street. The fees include the cost of the common parts of the house. Additional charges consist of an approximate amount of 1000, which is paid separately to the electricity supplier. At the beginning of the lease there is one deposit and one lease in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566892
Dispozice1+kk
Dostupné od21. 12. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha35
VybavenoVybaveno
Podlaží-1
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 300 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhradní
🚶 157 m (2 min)
PoštaPraha 45
🚶 525 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 65 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 813 m (10 min)
RestauraceBulldog’s dart pub
🚶 76 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 770 m (9 min)
ŠkolaGymnázium Elišky Krásnohorské
🚶 124 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Ohradní
🚶 411 m (5 min)
Sportoviště
🚘 3 803 m (10 min)
Hřiště
🚶 570 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.