Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyV Honech, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

V Honech, Klecany - Klecany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví v novostavbě z roku 2016 na hranici Prahy v Astraparku, v Klecanech , okres Praha - východ.

Dispozice bytu je 1+kk s lodžií. Celý byt je situován na východ, kde je výhled na České Středohoří.

Celková plocha bytu a příslušenství je 37,47 m2. Plocha bytu je Pokoj s kuchyňským koutem 23,54m2, Předsíň 3,19m2, Koupelna + WC 3,36m2 + Lodžie (4,36 m2) + Komora na patře (3,02m2), je vybavena regály a poličkami a krytá prkny, takže do ní není vidět . Plánek bytu je ve fotogalerii. K bytu náleží parkovací stání. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží, je to poslední patro.Dům má 2 vstupy, u každého jsou 2 výtahy. V bytě zůstane kuchyňská linka s digestří a spížová skříň. V koupelně je sprchový kout + WC a místo pro pračku.V pokoji je velmi kvalitní nová klimatizace Samsung a také velmi kvalitní nová stahovací síť proti mouchám. V bytě jsou plastová okna s žaluziemi, plovoucí podlaha a v koupelně dlažba. Je zaveden Internet od firmy Eldata, cena 240Kč/měsíčně. Na balkóně je televizní anténa. Poplatky jsou asi 2125Kč/měsíčně.Voda je přiváděna dálkovým vodovodem, topení ústřední, elektřina 230/380V. V domě je kolárna/kočárkárna. U domu je autobusová zastávka , cesta k metru C Kobylisy je asi 18min, v budoucnosti budou zavedeny tramvajové spoje do vedlejších Zdib. Je také možno jet přívozem a z Roztok u Prahy vlakem. V obci je veškeré občanské vybavení – Pošta Klecany (1056m), Bankomat KB (1860m), Lékárna Klecany, s.r.o., Můj obchod – Potraviny Kříž, Základní škola a Mateřská škola Klecany, blízko domu je nová Montessoriho mateřská školka, Restaurace, nedaleko bude vybudováno nové Sportoviště, asi 2km je LIDL a v dostupnosti je Billa a OC Letňany. V Klecanech je krásná příroda, naučná stezka, cyklostezka podél Vltavy do Kralup a Tróji. Na procházky se můžete vydat do nedalekého Drahaňského údolí., mezi sportovní vyžití může patřit i paintball, jízda na koni.

Energetická třída sk. B je garancí nízkých provozních nákladů. Dům je spravován SVJ. Byt není zatížen žádnými dluhy ani exekucí .Byt je určen pouze přímým zájemcům, přes RK nemám zájem.

V případě zájmu nebo dotazů nás prosím kontaktujte na email: novadilna123@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567220
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží8
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha37
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.