Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 726 m² bez realitkyK Hájovně, Srubec - Srubec, Jihočeský kraj

K Hájovně, Srubec - Srubec, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena13 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme luxusní dvougenerační vilu na Srubci u Českých Budějovic. O dispozici 7 místností+ šatna, 2x kuchyně, 3x WC, 2x koupelna.

Dům se nachází v konečné ulici v naprosto klidném místě ve vzdáleností 3 min. od zast. MHD. Ze zahrady a terasy je úchvatný výhled na Kleť a do okolí, vzhledem k tomu, že dům je na vyvýšeném místě, zahrada poskytuje majitelům naprosté soukromí.

Dům je postaven z cihelných tvárnic Porotherm 44, má 2 podlaží o celkové obytné ploše 248 m2. V přízemí se nachází předsíň, prostorná hala, obývací pokoj s krbem, kuchyní a jídelním koutem, posilovna, či pracovna, ložnice, koupelna s prostornou vanou, toaleta, šatna a velká technická místnost. Kuchyň je vybavena moderními spotřebiči. včetně indukční varné desky. V patře domu je hala, obývací pokoj s kuchyní na míru se vstupem na velký půlkruhový balkon s úchvatným výhledem do krajiny. ložnice, pracovna a další pokoj, velká koupelna s vanou sprchovým koutem a toaletou + druhá toaleta je oddělená. Dům má klasické bytelné krovy a disponuje pochůznou půdou pro uložení různých věcí. Dům je vytápěn zcela novým plynovým kotlem Baxi, který zabezpečuje i ohřev teplé vody. V koupelnách, toaletách, na chodbě a v hale je podlahové topení. Ostatní pokoje mají dřevěné podlahy.

V zadní části domu je zahrada s velkou (50m2) terasou a krytým venkovním sezením. V místě je obchod, hospůdka, školka na dohled a MHD č.13, konečná stanice. Pro připojení k síti je již připraven optický kabel. Volat můžete na 603 439 630

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567253
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 9. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha726
VybavenoČástečně
Plocha pozemku525
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.