Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyBruslařská, Praha - Hostivař

Bruslařská, Praha - Hostivař
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a výměře 51 m2 v Praze v ul. Bruslařská - Hostivař. Byt se nachází v přízemí zrekonstruovaného panelového domu.

Celý dům prošel rekonstrukcí - zateplení, fasáda, střecha, stoupačky, plastová okna a vchodové dveře (nyní na čip). Takže není třeba se bát větších investic v bližší době.

Ale dům neprodávám, nýbrž jen byt a o něm chci mluvit. Byt se nachází v přízemí a je označen číslem 1. Jedná se o první byt napravo. Je k němu první zvonek, první poštovní schránka, první sklep, a pokud se radujete z maličkostí, tak tohle Vás určitě potěší.

Výhoda takového bytu v přízemí je bezbariérový přístup, zejména pro osoby se sníženou pohyblivostí nebo pro lenochy, jako já. Už žádné čekání na výtah. Stěhování je tak úplná radost. Ne není, co to melu.

Když vstoupíte do bytu, oslní Vás prostorná chodba (8m2), kam se vejdou boty i té nejnáročnější manželce. Naproti vchodovým dveřím se nachází zleva samostatný záchod, přepážka, koupelna s vanou, další přepážka a komora. Po pravé straně chodby a za dveřmi je první pokoj, dříve to byla ložnice (12m2). Pokud půjdete zpátky na chodbu a doprava, narazíte na hlavní pokoj, dříve obývací pokoj (16m2) známý jako obejvák. Z obejváku je vstup do kuchyně (10m2), takže máte dobrý výhled na manželku. A pokud ona nebude chtít koukat na manžela, tak přijdou vhod dveře do kuchyně, které si může zavřít. Kuchyň má vlastní okno. To se určitě hodí, jestli nejste michelinský kuchař a často věci připalujete. Je tak možné vše rychle vyvětrat a dělat jakoby nic. Kuchyň je prostorná, vejde se do ní i jídelní stůl pro čtyři lidi a 2 kočky. Máme odzkoušeno. Je vybavená kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a lednicí.

Byt je v ideálním stavu pro rekonstrukci, není v něm žádný nábytek, docela jsme se natahali. Ale pokud nechcete rekonstruovat, tak je možné položit pár koberců, sem tam něco utřít nebo vytřít a dá se v něm zase bydlet.

Parkování tu je bezproblémové. Před domem je vždy nějaké volné místo, ale pokud ne, tak vedle a i kdyby tam ne, tak za domem, kde je rozlehlé parkoviště a můžete zde zaparkovat třeba třicet aut, dvacet motorek, deset dodávek, jeden kamión a malé soukromé letadlo. Ale to by Vám asi pak celé sídliště nadávalo.

Pokud potřebujete nakoupit, tři minuty od bytu se nachází Albert - hned u autobusové zastávky. O dvě autobusové stanice dále je Billa, o tři Penny a o pět velký Kaufland a retail park s mnoha obchody jako Deichmann, Pepco, DM, Takko, Jysk a další. Opačným směrem je možné se dostat přímým spojem do velkého Tesca. Vlastně, každý si tu najde to, co potřebuje. Pokud jste vodní znamení, k dispozici je plavecký bazén hned vedle domu. A pro pány je asi 5 minut od domova pivovar Hostivar 1. Jestli se bojíte manželky, tak můžete jít trochu dál cca. 10 minut od domova a tam je pivovar Hostivar 2. Pro milovníky přírody a procházek je cca. 2km daleko Hostivařská přehrada.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat a můžeme se domluvit na osobní prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567315
Dispozice2+1
Dostupné od10. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha51
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.