Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyElplova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Elplova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 3+1 v osobním vlastnictví, který má plochu 80 m2. Byt je po rekonstrukci jádra a pokojů. Nachází se ve zvýšeném přízemí zrekonstruovaného panelového domu na ulici Elplova v Líšni. V domě je k dispozici kočárkárna (sousedí s bytem) a sušárna prádla (přímo pod bytem), kolárna. K bytu náleží i malý sklep (1,2 m2). Byt je orientován na východ a jih.

Vstupní hala (16 m2) je částečně přepažena, větší části dominují prostorné vestavěné skříně na míru (ty jsou doplněny botníkem a věšákovou stěnou). Zděné jádro bytu - koupelna - disponuje vanou se sprchovou armaturou a zástěnou, pračkou, otopným žebříkem a umyvadlem se zrcadlem a toaletními skříňkami. WC je zvlášť, za představěnou toaletou zn. Geberit jsou přístupné stupačky. Podlahy jádra, a vstupní haly jsou dlážděné, v kuchyni je protiskluzové lino a v ostatních pokojích je plovoucí podlaha. Plovoucí podlaha v jednom pokoji (dětský pokoj) je překryta prakticky novým, odolným kobercem. V ložnici je plovoucí podlaha dřevěná.

V kuchyni (cca 10 m2) je moderní, zachovalá kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, el. trouba, plyn. sporák, digestoř, mikrovlnka, lednička) a protilinkou. V kuchyni zůstane stůl na míru se 4 židlemi.

V symetrickém dětském pokoji (16 m2) zůstávají skříňky montované na celou délku zdi nade dveřmi, které poskytují další objemné úložné prostory. Pohodlně se sem vejdou dvě postele a psací stoly s knihovničkou, šatními skříněmi či komodami; lze tak jednoduše vytvořit pohodlné bydlení minimálně dvěma dětem.

V obývacím pokoji (21 m2) zůstává kompletní nábytková stěna na míru s opravdu velkým množstvím skladovacích prostor, zavíracím pracovním koutem, rozkládací sedačkou, konferenčním stolkem a televizí.

V ložnici (12 m2) zůstává manželské dvojlůžko s úložným prostorem, trojdílná skříň, noční stolky, toaletní stolek a malá komoda.

Byt má plastová okna se žaluziemi a síťkami proti hmyzu. Vstupní dveře s rozvorovým 8-bodovým zámkem, nové interiérové dveře, zasklený a zateplený balkon. Dům je rovněž po kompletní rekonstrukci - zateplení, rekonstrukce střechy, nový výtah, nové vchodové dveře, úpravy společných interiérů a nové stoupačky. Topení je dálkové s měřáky spotřeby (s dálkovým odečtem) a regulačními kohouty.

Internet , elektřina, voda, plyn, topení budou účtovány zvlášť /dle skutečných nákladů- zálohy 4000/měs/. V okolí jsou dobré možnosti parkování, dobrá občanská vybavenost, v blízkosti zastávka MHD (bus 100 m, tram 8 cca 3-5 min. chůze). V blízkosti 2 mateřské a 2 základní školy. Ostatní věci osobní domluvou.

Cena: 17 500 + 4000 zálohy na energie (vyúčtování vždy 1x za rok cca v květnu násl. roku)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567424
Dispozice3+1
Dostupné od31. 8. 2020
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní
Plocha80
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDElplova
🚶 145 m (2 min)
PoštaBrno 28
🚶 768 m (9 min)
ObchodVečerka
🚶 491 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 286 m (6 min)
RestauraceHavana Restaurant
🚶 607 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 091 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Horníkova
🚶 675 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Poláčkova
🚶 429 m (5 min)
SportovištěBowling Brno
🚘 2 587 m (6 min)
Hřiště
🚶 350 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.