Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyČernilov - Černilov, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Černilov - Černilov, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Vratná kauce8 000 Kč


Jedná se o velmi pěkný, slunný, neprůchozí pokoj s vlastní kuchyní s jídelnou a balónem. Na balkon se vstupuje z jídelny. Kuchyň s jídelnou je plně vybavená včetně myčky, ledničky, mikrovlnky, sporáku a pračky. Společné WC s vedlejším pokojem. Centrální chodba a hlavní vchod je společná s vlastníky domu. Obec Černilov je velmi klidná, dobře dostupná na kole nebo MHD do HK a má plnou občanskou vybavenost. Hledáme dva, maximálně tři studenty nekuřáky bez zvířat a dětí. Uvedená cena je kalkulovaná na dva lidi a zahrnuje běžnou spotřebu energií, internet a parkovací místo. V případě bydlení tří osob je souhrnná cena 10 000,-CZK. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Fotky ještě z obývání majiteli - k pronájmu bude bez osobních věcí a výzdoby + vymalováno. Prohlídka možná kdykoliv

Nice, sunny and flat in 2nd floor with its own kitchen, dinning table and balcony (with entrance form kitchen). Kitchen is fully equipped including dish washing machine. Common WC and bathroom with next room on the floor, stairs and main entrance common with house owners. The town of Černilov is very nice and quiet, 10 minutes away from Hradec Králové via bike, 5 minutes via car and with bus connection every 20-30 minutes. Parking lot, energies and internet connection is also included in flat price, witch is calculated for 2 persons, in case of 3 persons is the price 10.000,-CZK per month. Refundable deposit is one monthly payment.

Photos will be available in second half of August (after moving of house owners and painting), or based on personal agreement. Personal visit available anytime.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567600
Dispozice1+1
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.