Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 120 m² bez realitkyLipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Lipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj
Cena5 998 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 437 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme nedávno dokončený rodinný dům v komorním, střídmě malém projektu pouze 4 rodinných domů PANORAMA LIPNO, vystavěný rakouskou stavební společností, s nádherným výhledem na vodní plochu jezera Lipno, pouze cca 200m od břehů českého moře, mimo turistický ruch, přesto v dobrém dosahu krásných pláží, mariny, i čisté přírody; Podlahová plocha domu 120 m², pozemek 542 m², dispozice 4+1 se dvěma koupelnami, obec Hůrka - Horní Planá, okres Český Krumlov, cena: 5.998.000 Kč.

Dům se třemi ložnicemi a koupelnou v podkroví a obývacím pokojem, kuchyní, předsíní a spodní koupelnou v přízemí, včetně prostorné terasy s výhledem na jezero Lipno poskytuje nevšední zázemí k rekreaci i bydlení. Je navržen v souladu s tradiční architekturou a důrazem na kvalitu stavebních materiálů (cihla). Na slunné zahradě (jižní orientace) je příležitost pro individuální aktivity, užitečná je i boční přizděná skladovací místnost jako sklep/kůlna/sklad nářadí a sportovního náčiní (kola, lyže...). U domu jsou k dispozici vlastní parkovací stání z udržované ulice s novou zástavbou.

Poloha největšího jezera v srdci Šumavy láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě je tu rozšířen surfing a především plavání a plavba na katamaránech. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na lyžování, udržují se běžecké stopy a plocha pro bruslaře. Lyžování ve ski areálu Hochficht (Rakousko) cca 30 min. V okolí najdete vše co potřebujete k bydlení a rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, adrenalin park, paintball, marinu, aquapark a další.

Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé top-lokalitě u jezera v krásné přírodě, v podobě investice s pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením, kdy turistický ruch na Lipně každoročně roste a sním i ceny nemovitostí. Je možno zajistit celoroční údržbu a správu pronájmu nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti správcovskou firmou se sídlem v Rakousku a pobočkou na Lipně. Tel: 608 700 340; e-mail: tomboxis@yahoo.com ; RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567749
Dispozice4+1
Plocha pozemku550
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha120
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.