Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyMezipolí, Praha - Michle

Rezervováno
Mezipolí, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 750 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zařízený a plně vybavený byt 2+ kk v klidném, 4. patrovém domě, ve čtvrti Michle s výbornou dostupností do centra. Prodejna potravin Žabka a zastávky autobusu 1 minutu chůze od domu, zastávka metra C Kačerov 5 minut chůze od domu. V okolí je dále škola, školka. Další možnosti v okolí (BB centrum Brumlovka).

Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, okna mají bezpečnostní folii a skládá se z malé chodby (dlažba), koupelny s vanou (dlažba), kuchyně, obývacího pokoje a ložnice (plovoucí podlaha).

Kromě nábytku je byt zařízený pračkou, myčkou, mikrovlnou troubou, digestoří, elektrickým sporákem a troubou, kombinovanou lednicí s mrazákem, TV (DBTV2). V domě k dispozici kabelová televize UPC. Neomezený internet možno využívat za 249,- Kč měsíčně.

V případě zájmu PROSÍM připojte do odpovědi informace o sobě, vašem zaměstnání, popř. dalších osobách, se kterými chcete byt sdílet, včetně délky doby plánovaného pronájmu. Volné od 1.11.2020. Osobní prohlídky dle dohody.

Částka za služby je kalkulována pro jednu osobu, každá další osoba představuje navýšení o cca 800,- Kč.

We offer for long-term rent a furnished and fully equipped apartment 2 + kk in a quiet, 4th storey house, in the Michle district with excellent access to the center. Grocery store Žabka and bus stop 1 minute walk from the house, metro station C Kačerov 5 minutes walk from the house. There is also a school and kindergarten in the vicinity. Other options in the area (BB centrum Brumlovka).

The apartment is equipped with security doors, windows have security foil and consists of a small hallway (tiles), bathroom with tub (tiles), kitchen, living room and bedroom (floating floor).

In addition to the furniture, the apartment is furnished with a washing machine, dishwasher, microwave, extractor hood, electric stove and oven, combined refrigerator with freezer, TV. UPC cable TV available in the house. Unlimited internet can be used for CZK 249 per month.

If you are interested, PLEASE attach information about yourself, your job, or other people with whom you want to share the apartment, including the length of the planned rental period. Available from 1.11.2020. The flat tour by arrangement.

The amount for services is calculated for one person, each additional person represents an increase of about 800 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567876
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 93 m (1 min)
PoštaPraha 46
🚘 1 435 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 723 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 813 m (2 min)
RestauraceNa Michelské
🚶 790 m (9 min)
LékárnaMoje lékárna
🚘 2 089 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Na Líše
🚶 427 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola V Zápolí
🚶 295 m (4 min)
SportovištěSokol Spořilov
🚶 774 m (9 min)
Hřiště
🚶 157 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.