Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyJičínská, Praha - Žižkov

Jičínská, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý byt o dispozici 2+1 s výměrou 68 m2 na pomezí Žižkova a Vinohrad. Byt se nachází ve 3. patře udržovaného činžovního domu s výtahem na rohu ulic Jičínská a Vinohradská, naproti OC Flora s perfektní dopravní dostupností - metro A, tram i bus pouhých pár kroků od domu. 

Dva prostorné pokoje s parketami a dvojitými dřevěnými okny jsou orientovány na jih do ulice Vinohradská, kde byly na jaře tohoto roku položeny nové koleje včetně tlumících rohoží, kuchyň je orientována na sever do vnitrobloku.

  

Byt je částečně vybavený, k dispozici jsou kuchyňská linka s plynovým sporákem, mikrovlnná trouba, pračka, lednice a úložné prostory v předsíni - vestavěná skříň a úložný prostor nade dveřmi. WC je samostatné, koupelna je poté přístupná jak z předsíně, tak z ložnice. 

Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny vlastním plynovým kotlem, bytová jednotka má též svůj vlastní vodoměr. Poplatky jsou vypočítány pro dvě osoby a zahrnují elektřinu (z obnovitelných zdrojů), plyn, a služby domu. V domě je k dispozici UPC internet. 

V sousedství se nachází veškerá občanská vybavenost (supermarket, kino, obchody, restaurace, parky...) včetně blízkých farmářských trhů na Jiřího z Poděbrad. Byt je nekuřácký, ideální pro rodinu, pár i jednotlivce, k nastěhování je k dispozici ihned.

RK ani krátkodobý pronájem prosím nekontaktovat.

I offer a bright 2 + 1 apartment for rent with an area of 68 square meters right at the green line metro stop - Flora. The apartment is located on the 3rd floor of a maintained apartment building with a lift on the corner of Jičínská and Vinohradská streets, opposite the Flora shopping mall with excellent public transport connection - metro A, tram and bus stop just a few steps from the house.

Two spacious rooms with parquet floors and double wooden windows are oriented to the south to Vinohradská Street, where new tramlines including damping mats were laid this spring. The kitchen is oriented to the north to a courtyard.

The apartment is partially furnished, there is a kitchen with gas cook-stove, microwave, washing machine, fridge and storage space in the hall - built-in wardrobe and a storage space above the entrance door. The toilet is separate, the bathroom is accessible both from the hallway and the bedroom.

Heating and hot water is maintained through own gas boiler, the flat also has its own water meter. The UPC internet is available in the house. Charges are calculated for two persons and include electricity (from renewable resources), gas, and house services. 

There are all civic amenities in the neighborhood (supermarket, cinema, shops, restaurants, parks...) including the nearby farmers' markets on Jiriho z Podebrad. The apartment is non-smoking, ideal either for family, couple or individuals, and it is available for move-in immediately.

Please do not contact for short-term rental or agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567933
Dispozice2+1
Dostupné od15. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.