Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyU Michelského mlýna, Praha - Michle

U Michelského mlýna, Praha - MichleMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Moderní světlý byt v 1. patře novostavby vyšší kvality (dřevěná okna, dřevěné podlahy) v příjemné lokalitě u Botiče, s výhledem do zeleně a výborným dopravnim spojením (15 minut na Václavské náměstí tramvají, metro Kačerov 7 min autobusem). Ideální bydlení pro rodinu v klidné jednosměrné ulici se soukromým dětským hřištěm. V okolí mateřské i základní školy, obchody, restaurace, parky, cyklostezka.

Byt je kompletně zařízený - interiér tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem (spotřebiče Electrolux, vinotéka Siemens) a vstupem na balkon (3,5 m), ložnice a dětský pokoj s vestavěnými skříněmi, koupelna, WC, komora a vstupní chodba se šatními skříněmi. K bytu patří zabezpečený sklep a garážové stání. Zálohy na společné služby a spotřebu energií 4700 Kč měsíčně. V případě zájmu možnost pronájmu dalšího garážového stání nebo parkliftu.

Nekuřáci bez domácích mazlíčků.

Modern and bright apartment located on the 1st floor of a new building with higher quality standards (wooden windows, wooden floors) in a pleasant and quiet one-way street location near the creek Botič, with a view of the greenery and excellent transport connections (15 minutes to Wenceslas Square by tram, metro Kačerov 7 minutes by bus). The building features a private children's playground and it's ideal for a family, kindergarten and primary schools are in the vicinity as well as shops, restaurants, parks and bike path.

The apartment is fully furnished - the interior consists of a living room with kitchenette (Electrolux appliances, Siemens wine cooler fridge) and access to the balcony (3.5 m), bedroom, children's room with built-in wardrobes, bathroom, toilet, storage room and entry hall with wardrobes. The apartment includes a secure cellar and a parking spot in the underground garage area. Monthly common building charges and utilities CZK 4700. In case of interest additional parking spot or parklift can be rented as well.

Non-smokers without pets only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568067
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDMichelská
🚶 268 m (3 min)
PoštaPraha 45
🚶 468 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 345 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 388 m (5 min)
RestauraceBêp Viêt
🚶 308 m (4 min)
LékárnaBenu
🚘 1 347 m (3 min)
ŠkolaŠkola Mendíků
🚶 505 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 392 m (5 min)
SportovištěKurty Montáže
🚶 787 m (9 min)
Hřiště
🚶 564 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.