Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 160 m² bez realitkyK Palečku, Praha - Horní Počernice

K Palečku, Praha - Horní PočerniceVybaveno
Měsíční nájemné49 900 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Vratná kauce99 800 Kč


Pronájem pěkného nízkoenergetického rohového rodinného domu se zahradou, která poskytuje naprosté soukromí.

Dům může být pronajat vybaven (3 dvojpostele, pračka, sedačka, stůl, židle, televize atd.) či nevybaven.

Dům má dispozici 4+kk + garáž. Dům je ve slepé ulici, která zajišťuje maximální bezpečí pro hrající si děti.

Dispozici - v přízemí je obývací pokoj s kuchyňským koutem, prostorná předsíň s velkou vestavěnou skříni, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a garáž. V patře jsou 3 ložnice, koupelna s vanou a toaletou. Největší ložnice má pak vlastní koupelnu s toaletou (tzn. že v domě jsou celkem 3 koupelny), velké vestavěnou skříň a malou šatničku. Menší pokoje mají komfortních 15 m2. Plocha domu je 160m2, pozemek má 512m2.

Dům je velmi úsporný díky tepelnému čerpadlu (roční náklady na topení pouze cca 15 000 Kč). Jelikož nebyl zatím udělán energetický štítek, uvádíme třídu G, dle informace od developera by se mělo jednat o třídu B. Na nájemce se převádí elektřina a voda. Celkové náklady pro čtyřčlennou rodinu byly pod 4 000 Kč měsíčně.

V pokojích jsou 3 dvoupostele s matracemi i povlečením, v obývacím pokoji sedačka a TV, v jedné z koupelen pračka. Stačí se rovnou nastěhovat. Dům se dá samozřejmě pronajat i nevybavený.

V Horních Počernicích veškerá občanská vybavenost, obchodní centrum Černý Most 7 minut autem. Výborná dostupnost do centra, metro Černý Most busem 8 minut (ze zastávek Jeřická či Svépravice). V blízkosti Klánovický les vhodný pro kolo, běhání a procházky. Dům lze v případě zájmu rovněž koupit. 733 691 982.

A beautiful corner family house for rent with a beatiful garden offering privacy. The house has 4 + kitchenette + garage.

Disposition: on the ground floor there is a living room with kitchenette, a spacious hall with a large built-in wardrobe, bathroom with a shower and a toilet and a garage. Upstairs there are 3 bedrooms, bathroom with a bath and a toilet. The largest bedroom has its own bathroom with a toilet, a large built-in wardrobe and a small wardrobe. The smaller rooms have comfortable 15 m2. The area of ​​the house is 160m2, the plot has 512m2.

The house is very economical thanks to the heat pump (yearly costs of heating around 15 000 CZK). Since the energy label has not yet been made yet, it is labellled class G - according to information from the developer it should be class B.

All civic amenities in Horni Pocernice, shopping center Cerny Most 7 minutes by car. Excellent access to the center, metro Cerny Most 8 minutes by bus (from Jeřická or Svépravice stops). Close to Klánovice forest suitable for bike, jogging and walking. The house is also for sale. As soon as the houe is rented, it will not be available for purchase any longer . 733 691 982. M.Lupa

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568257
Dispozice4+kk
Dostupné od6. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha160
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetický

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.