Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 112 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Smíchov

Plzeňská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné39 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím pronájem nově zrekonstruovaného bytu 5+kk (112 m2) v secesním domě po kompletní rekonstrukci, 3. nadzemní podlaží, v samém srdci Smíchova, oblast Bertramka. Byt disponuje velkým obývacím pokojem s kuchyňským koutem (luxusní kuchyně na míru se spotřebiči Miele), velkou ložnicí s vlastní koupelnou (sprcha,WC), dvěma dětskými pokoji s vlastní koupelnou, předsíní a velkou hlavní koupelnou (vana, WC), pokojem pro hosty nebo mediotékou a separátním pracovním koutem. Samostatná místnost s pračkou a sušičkou. Veškeré truhlářské práce provedeny na míru. Velký sklep je též k dispozici. Idealní dopravní spojení (tram oped domem), Anděl City v dochodové vzdálenosti stejně jako i Zahrada Kinských a park Sacre Coeur. Pouze dlouhodobý pronájem vhodný pro velkou rodinu, expaty.

Fully renovated 2-bedroom apartment 3 + kk (61 m2) in an Art Nouveau building, 2nd floor, after complete reconstruction in the heart of Smichov, Bertramka area. The apartment features a large bedroom with en-suite bathroom (shower, WC), second bedroom, large living room with top class kitchenette, hallway and large main bathroom (bath tube, WC, washing machine). Spacious cellar is also available. Ideal transport links (tram), Andel City within walking distance as well as parks Kinsky Garden and Sacre Coeur nearby. Long-term rental only for max 3 persons. Furnishing by arrangement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568692
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha112
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.