Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyJílkova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Jílkova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1, na ulici Jílkova č. 217, Brno - Židenice, cca. 10 minut od centra. Byt se nachází v 2. NP zrevitalizovaného cihlového domu a nabízí se kompletně zařízený. Celková plocha bytu je 50m2. Byt je po kompletní rekonstrukci. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou, elektrickou indukční varnou deskou, troubou a lednicí. Ložnice je zařízena velkou šatní skříní a maželskou postelí. Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou, komodou, psacím stolem a knihovnou. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a pračka. Toaleta je v oddělené místnosti. Včetně připojení k internetu a kabelové televize. Vhodné pro jednotlivce i pár. V blízkosti domu se nachází zastávky MHD, restaurace, obchodní centrum a veškerá další občanská vybavenost. Byt je kousek od cyklostezky kolem Svitavy Možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu. Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě. Energetická třída C. Volné ihned.

We offer 2 bedroom apartment (with separate dining room and kitchen) on the Jilkova street no. 217 in the Brno Zidenice, approx. 10 mins from the city centre. The apartment is fully equipped and located on the 2nd floor of recently reconstructed building. Total floor space is 50m2. The apartment was recently fully renovated. The kitchen is equipped with new kitchen cabinets, oven, induction hob and fridge. The sleeping room is fitted with large wardrobe and queen size bed. The living room is equipped by sofa, dresser, bookshelf and office desk. In the bathroom there are shower enclosure, sink and washing machine. The toilet is in separate room. Internet and cable TV included. Nearby you can find public transport station, restaurant, shopping mall and sporting facilities. The apartment is close to the cycling pathway alongside Svitava river. We can arrange an one-off or regular cleaning. The apartment is available from now. Energy class C.

If interested please feel free to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568740
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDUzavřená
🚶 103 m (1 min)
PoštaBrno 15
🚶 794 m (10 min)
ObchodBrněnka
🚶 487 m (6 min)
BankaFio banka Brno
🚘 1 495 m (4 min)
RestauracePastouška
🚶 11 m (0 min)
LékárnaU lázní
🚶 734 m (9 min)
ŠkolaMŠ speciální, ZŠ speciální a Praktická škola Elpis
🚘 1 067 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Křenová
🚘 1 243 m (3 min)
SportovištěSquash Slovan Brno
🚘 1 360 m (3 min)
Hřiště
🚶 599 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.