Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 61 m² bez realitkySpojovací, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Spojovací, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 250 Kč

+ Vratná kauce22 000 Kč


Pronajmeme zrekonstruovaný, zařízený byt obklopený zelení, parky a dětskými hřišťmi.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí, má novou koupelnou s velkou sprchou, novou kuchyň s indukční deskou, myčkou a výhled do zeleně na obou stranách domu. Dům i okolí jsou velmi klidné, s pěší dostupností obchodů, restaurací a dalších služeb. Bezplatné parkování je možné přímo před domem na ulici a většinou se dá v pohodě zaparkovat.

Byt sestává z kompletně zařízené kuchyně otevřené do obývacího pokoje, jedné velké ložnice, druhé ložnice a prostorné chodby s vestavěnou skřiní. Ve velké ložnici je nová manželská postel, v malé je rozkládací gauč. V bytě je dále moderní pracovní stůl, sedačka v obýváku, a další vybavení, včetně pračky.

Byt je cca 15 minut tramvají do centra města a cca 8 minut na vlakové nádraží, cca 15 minutod lékařské fakulty a cca 25 minut od areálu ZČU na Borských polích.

Byt má dálkové vytápění a elektrický ohřev teplé vody. Nájemné zahrnuje vytápění, vodné a stočné, odpady a další poplatky domu). Elektrická energie bude přepsána na nájemce.

Enjoy our newly-renovated 2 bedrooms flat in Pilsen! Only 15 min to the city centre and 8 minutes to the train station from the nearby tram, about 15 minutes from the Medical School and about 25 minutes from the University campus. Our flat is in the quiet, family-friendly neighbourhood of Slovany. It was recently renovated so you can enjoy modern conveniences (dishwasher, washing machine, renovated bathroom and toilet). Our space is an excellent space for families with small children, as it is surrounded by playgrounds and parks, it is also really good for people working in Plzen or Prague.

The flat consists of an open concept kitchen and living room with couch, one large bedroom with new queen bed, one small bedroom with a child bed (that can be removed) and a sofa bed. There is also a modern working desk, washing machine and other furniture. The hallway has built-in cabinets with planty of storage room.

There is radiant heat (provided remotely for the entire building). Hot water is heated by an electric water heater. The rent covers heat, water, garbage and other building services). The new tenant will need to register for the electricity (we can help you with the transfer).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569254
Dispozice3+kk
Dostupné od20. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Plocha61
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPošta Francouzská
🚶 372 m (4 min)
PoštaPlzeň 7
🚶 522 m (6 min)
Obchodpotraviny Můjobchod
🚶 374 m (4 min)
BankaFio banka Plzeň
🚶 445 m (5 min)
RestauraceJalta
🚶 284 m (3 min)
LékárnaDr.Max
🚶 282 m (3 min)
Škola20. Základní škola
🚶 256 m (3 min)
Mateřská škola80. mateřská škola Plzeň
🚘 1 949 m (3 min)
Sportovištěvelodrom
🚘 2 000 m (3 min)
Hřiště
🚶 142 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.