Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyNechvílova, Praha - Chodov

Nechvílova, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


English available

----------------------------

Nabízím pronájem 3+kk, Praha 4 - Chodov

Nabízím k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 3+kk nacházející se ve 2. nadzemním podlaží zatepleného panelového domu, ulice Nechvílova, Praha-Chodov. V pěší vzdálenosti (10 minut) metro a nákupní centrum Chodov (největší nákupní centrum v ČR), ještě blíže dvě autobusové zastávky.

Kompletně zrekonstruovaný a zařízený, vybavení: lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, trouba se sporákem se sklokeramickou varnou deskou, kráječ na pečivo, myčka, pračka, vysavač, postel pro dvě osoby, sedací souprava, obytná stěna, stůl a čtyři židle, skříně v chodbě a ložnici. Na podlahách PVC. Koupelna s vanou, zvlášť WC. Plastová okna. Bezpečnostní dveře do bytu. Komora, lodžie (3 m2), sklep (3 m2). Výhled do zeleně. Internet - kabel (UPC, Centrio).

Dům o 11 patrech má dva vchody (k dispozici nájezd pro kočárky a vozíčkáře). Za domem prostor pro krátkodobé nakládání a vykládání. Dům prošel celkovou rekonstrukcí: zateplení fasády, výměna oken, rekonstrukce výtahu a vchodu.

V okolí kompletní občanská vybavenost: samoobsluhy (Lidl, Billa), drogerie, školy (mateřská, základní a střední), poliklinika, Kunratický les (10 minut), kancelářský komplex The Park, kulturní a rodinné centrum KC Zahrada. Nedaleko tři restaurace. Veškeré další služby pak v Obchodním centru Chodov (pošta, čistírna oděvů, hypermarket Albert, oděvy, restaurace apod.).

Byt k dispozici od 31.8.2019, prohlídky po domluvě.

Realitní kanceláře: prosím nekontaktovat.

Cena: 17.000 Kč + služby 3.000 Kč za měsíc plus elektřina a internet

Spacious apartment 3 rooms plus a kitchen, Prague 4 - Chodov

I offer for rent a spacious apartment 3+kitchen located on the 2nd floor of a renovated panel house, Nechvílova street, Prague-Chodov. Within walking distance (10 minutes) to a metro station and shopping center Chodov (the largest shopping center in the Czech Republic), two bus stops are even closer.

Fully renovated and furnished, equipment: fridge with freezer, microwave, oven with a stove with ceramic hob, bread slicer, dishwasher, washing machine, vacuum cleaner, double bed, sofa, living room furniture, table and four chairs, hallway and bedroom closets. PVC floors. Bathroom with a bathtub, a separate toilet. Plastic windows. Security door to the apartment. Storage room, loggia (3 m2), cellar (3 m2). View to the greenery. Internet - cable (UPC, Centrio).

The house has total 11 floors with two entrances (a ramp for strollers and wheelchairs available). Behind the house a space for short-term loading and unloading. The house has undergone a complete renovation: facade insulation, replacement of windows, elevator and entrance reconstruction.

In the vicinity of complete amenities: supermarkets (Lidl, Billa), drugstore, schools (kindergarten, primary and secondary), health center, Kunratice forest (10 minutes), The Park office complex, cultural and family center KC Zahrada. Nearby are three restaurants (e.g. Spojovna, El Magico Burger Pub, Restaurant Café Zátiší). All other services in the Chodov Shopping Center (post office, dry cleaning, Albert hypermarket, clothes shops, restaurants, food court etc.).

Apartment available from September 2019. Visits upon appointment.

Price: CZK 17,000 rent + 3,000 utilities per month plus electricity and internet

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569512
Dispozice3+kk
Dostupné od31. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.