Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyPod Svahem, Praha - Braník

Pod Svahem, Praha - BraníkVybaveno
Cena6 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 251 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Náročným klientům nabízíme ve výhradním zastoupení ke koupi nadstandardně vybavený byt o dispozici 3+kk o ploše 78 m2 + sklep, v jedné z nejžádanějších klidných lokalit k bydlení, a to na ulici Pod Svahem, městské části Braník Praha 4.

Byt, orientovaný obývací částí na Jiho-východ do volného prostranství se zelení a na Západ do vnitrobloku obytného komplexu. Byt se nachází v 2.NP rekonstruovaného cihlového domu zkolaudovaného v roce 2017.

Krom velikosti bytu a bohatého úložného prostoru šatny a šatních skříní vyrobených na míru, stojí za pozornost i úložný prostor mimo byt, ve sklepních prostorách v suterénu domu ( nyní se jedná u SVJ o přidělení sklepů k jednotlivým bytům). Vinylové podlahy v pokojích, předsíni a šatně, dlažba na toaletě a v koupelně.

Součástí elegantní i praktické kuchyňské linky do tvaru L je vestavná trouba, mikrovlnka, myčka nádobí, sklokeramická varná deska, digestoř.

Součástí prodeje je také vybavení dle fotografií, které rádi upřesníme při prohlídce. Vytápění je řešeno podlahově s vlastním plynovým kotlem a s měsíčními náklady 850,- Kč. Náklady na bydlení činí včetně fondu oprav a elektřiny 5200,- Kč.

Lokalita:

Autobusové zastávky - směr Budějovická (170) nebo Novodvorská (196,197)

Tramvajová zastávka: tramvaje 2,3,17. Dále pak síť obchodů a služeb - Penny Market, restaurace, potraviny, kavárny, řezníci, květinářství, bankomat, pošta, dětská hřiště + sportovní vyžití (fotbal, americký fotbal, tenis, baseball) to vše v blízkosti Vltavy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569681
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.