Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 94 m² bez realitkyNad Bání, Praha - Libeň

Nad Bání, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový byt 3+kk o výměře 94,2 m2, s velkou terasou o výměře 23,5 m2 nacházející se v posledním 4. NP novostavby v Rezidenci Pod Skálou na Praze 8, v mimořádně klidném prostředí uprostřed zeleně hned vedle přírodní památky Prosecké skály.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je plně vybaven kvalitními spotřebiči zn. Miele (vestavěná lednice s mrazákem, el. trouba s indukční deskou, vestavěná mikrovlnná trouba, myčka, digestoř), ze dvou ložnic a předsíní s velkou vestavěnou skříní. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu s krásným výhledem na Prahu. Z obou ložnic je pak výhled na Prosecké skály. V bytě jsou dvě koupelny s podlahovým vytápěním (jedna se sprchovým koutem a jedna s vanou) a dvě WC, z toho jedno WC je samostatné. K součásti vybavení patří klimatizace, markýza na terase, rolety, jídelní stůl se židlemi, zahradní nábytek na terase a bezpečnostní vchodové dveře.

V bytě jsou na zemi položeny dřevěné podlahy, v koupelně a WC je dlažba zn. Villeroy&Boch. K bytu náleží veliký celozděný sklep v suterénu domu a dvě krytá parkovací stání pod kamerovým systémem v podzemních garážích domu.

Byt se nachází v docházkové vzdálenosti od zastávek tramvaje a autobusu s přímým spojem na stanice metra B Palmovka (cca 5min.), stanice metra C Prosek (cca 8 min) nebo stanice metra C Kobylisy (cca 13 min.). Přímo v okolí je několik dětských hřišť, Atletický klub AC Praha 1890 a pro další sportovní vyžití či procházky je nedaleko přírodní památka Prosecké skály.

K nastěhování ihned. Neplatíte provizi.

I`m offering for rent a brand new apartment 3+kk (3 rooms with kitchenette) with area of 94,2 m2, with a large terrace sized 23,5 m2. It is located on the last of 4 floors of a new apartment house of Residence Pod Skálou in Prague 8 in an extraordinarily quiet environment surrounded by nature park Prosecké skály.

The apartment consists of a living room with kitchenette, which is fully equipped with high quality Miele appliances (electric oven, built-in microwave, induction hob, dishwasher, cooker hood, built-in fridge with freezer), two bedrooms and a hall with large built-in wardrobe. The living room has access to a spacious terrace with a beautiful view of Prague. Both bedrooms offer a view on the Prosecké skály park. The apartment has two bathrooms with underfloor heating (one with a shower, the other with a bath) and two toilets, of which one toilet is separate. Features include air conditioning, awning on the terrace, blinds on all windows, dining table with chairs and security entrance door.

The floors in the apartment are wooden, tiles in bathrooms and toilet made by Villeroy & Boch. Large cellar in the basement and two indoor parking spaces with camera surveillance in the underground garage all belong to the apartment.

The apartment is located within walking distance of tram and bus stops with direct connection to the metro B station Palmovka (about 5 minutes), metro C station Prosek (about 8 minutes) or metro C station Kobylisy (about 13 minutes). In immediate vicinity are several playgrounds, sports field of Athletic Club AC Praha 1890, and for walkabouts there is the Prosecké skály nature park.

Available immediately. No commission needed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569862
Dispozice3+kk
Dostupné od2. 8. 2019
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha94
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.