Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyNad Kajetánkou, Praha - Břevnov

Nad Kajetánkou, Praha - BřevnovVybaveno
Cena5 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 477 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt o dispozici 2+kk v posledním 4. patře (bez výtahu) cihlového domu na Břevnově. Celková plocha bytu je 54 m2 (včetně balkonu, k bytu náleží i menší sklepní prostor, které není v ploše započítáno). Dům v současné době prochází revitalizací, loni nová střecha, letos nová spodní hydroizolace, příští rok je v plánu zateplení. Okna vyměněna za plastová před několika lety.

Byt je 4 roky po kompletní rekonstrukci a je k dispozici zařízený- je zde převážně nábytek dělaný na míru (vestavěné skříně ve vstupní chodbě, úložné prostory v koupelně a na WC, stěna v obývacím pokoji, pracovní stůl, vestavěná skříň v ložnici). Byt je vybaven kvalitními spotřebiči Gorenje, Mora, Electrolux, vše pořízeno nové v rámci rekonstrukce. Ložnice je osazena venkovními žaluziemi. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, v případě nutnosti ji lze rozložit na postel pro dvě osoby. V koupelně je sprchový kout, WC závěsné. Koupelna a WC jsou oddělené.

V okolí je kompletní vybavenost- školka, škola, restaurace, menší obchody, bankomat, autobusová i tramvajová stanice, koupaliště, lékárna, poliklinika. Je zde solidní dostupnost autem- cca 1 km od domu je vjezd do tunelu Blanka/Strahovského.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569883
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.