Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Vysočany

Rezervováno
Novovysočanská, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 350 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Od srpna nabízíme k dlouhodobému pronájmu nádherný půdní mezonetový byt o 100m2 (80m2 podchozích). Dispozicí podobný 3kk. Ve spodním patře je vstupní chodba, koupelna, wc, kuchyně spojená s obývacím pokojem. Nad schody je ložnice se šatnou a velký volný prostor. Byt je kompletně vybaven. K dispozici je pračka, lednice, myčka, trouba, wi-fi, venkovní i vnitřní rolety na střešních oknech, mobilní klimatizace. K bytu patří i malý sklep.

Mezonet se nachází ve 4.patře cihlového domu, na rozmezí Žižkova, Libně a Vysočan. Přímo před domem je autobusová zast. Skloněná, 200 m od domu zast. Novovysočanská. Autobusem na tram Krejcárek, Ohradu, Nádraží Libeň (vlak), Vysočanskou (metro b) či Palmovku (metro b) je to cca 5 minut. Na Floru (metro A) či Prosek (metro C) cca 15 minut. Na ulici lze snadno a bezplatně parkovat.

Pro menší nákupy jsou zde čtyři večerky. Nedaleko je Kaufland a obchodní centrum Galerie Harfa či Galerie Fénix. V těsné blízkosti se nachází také sportovní a wellnes centrum Hotelu Step (krytý bazén, sauny, tenis, squash, fitness, bowling, restaurace,..). Poblíž je lesopark Balkán a park Pražačka. Dále Krejcárek, kde začíná cyklo a in-line stezka vedoucí skrz Vítkov až na Hlavní nádraží. Dvě dětská hřiště.

Měsíční nájem 19 000 + zálohy na poplatky za plyn 2000 + vodu 850 + elektřinu 500 + kauce ve výši 2 měsíčních nájmů.

We`re offering a loft maisonette flat to rent for the long-term. There are 2,5 rooms, one of which includes a kitchen corner. The flat is 100 m2 in total. The lower floor consists of an entrance hall, bathroom, separate toilet, kitchen corner, and a sitting room. There is a bedroom, closet, and quite a big free space on the upper floor. The flat is rented out as completely furnished. There is also a washing machine, fridge, dishwasher, oven, wi-fi, air-conditioning, and both inside and outside window blinds.

Located on the 4th floor of a brick house in the Žižkov, Libeň and Vysočany neighbourhoods. Right outside the house there is a bus stop Skloněná and 200 m further there’s a bus stop Novovysočanská. It takes about 5 minutes to get to the nearest tram stops (Krejcárek, Ohrada), railway station (Praha-Libeň), and tube stops (Vysočanská, Palmovka). It takes about 15 minutes to get to the tube A (Flora) and tube C (Prosek) stops. It`s possible to easily park your car for free in the street.

There are four small grocery shops just there and bigger shopping centres (Kaufland, Galerie Harfa, Galerie Fénix) nearby. There’s also a sports and wellness centre at the Hotel Step (a swimming pool, saunas, tennis and squash courts, fitness, bowling etc.). There is a bit of a forest (Balkán), the Pražačka park, two children’s playgrounds, and the Krejcárek in-line/biking path close at hand.

The monthly rent is 19000 Kč + utilities (gas 2000 Kč, water 850 Kč, electricity 500 Kč).

There’s a deposit in the amount of 2 month rents, i.e. 38000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569907
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.