Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 74 m² bez realitkyHorácké náměstí, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Horácké náměstí, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný nadstandardní velký panelový byt 2+1 s balkonem o celkové výměře 70 m2 + 4m2 balkón. Pokoje 20 a 26 m2, kuchyň s přístupem na balkon, vše orientováno západním směrem. Byt je po celkové rekonstrukci, nové zděné jádro, koupelna s vanou, oddělená toaleta, kuchyň má novou kuchyňskou linku se sporákem, troubou, digestoří, myčkou, lednička s mrazákem, jídelní stůl a 3 židle. Oba pokoje vybaveny postelí, velkou šatní skříní, psacím stolem se židlí. V jednom navíc pohovka, police a TV. Součástí bytu je i samostatná šatna. Možnost připojení internetu a kabelové televize (např. UPC, Netbox). Bytový dům je také po celkové revitalizaci, přímo před domem je velké parkoviště. Výborná dostupnost do centra tramvajovou linkou číslo 1 (zastávka je od domu vzdálená 5 minut a do centra za 15 minut), nebo autobusy do Kr.Pole (zastávka přímo před domem). V blízkosti je veškerá občanská vybavenost: obchod s potravinami, pošta, zdravotní středisko a lékárna. Preferuji dva nájemce – pracující nebo studující. Pro nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Vratná kauce 18000 Kč.

Výše nájmu – 15000 Kč, služby a energie 3000 Kč. Nastěhování možné od 01.09.2019.

We offer for rent a renovated high standard apartment 2+1 with a balcony - total area of 70 m2 + 4m2 balcony. Rooms 20 and 26 m2, kitchen with input to the balcony, all oriented to the west side. The apartment is after complete reconstruction, new brick core bathroom and toilet, bathroom with tub, separate toilet, kitchen is new with stove, oven, hood, dishwasher, fridge with freezer, dining table and 3 chairs. Both rooms are equipped with a bed, a large wardrobe, a desk with a chair. One room has more sofa, shelves and TV. The apartment also has a separate dressing room. Internet connection and cable TV (for example UPC, Netbox). The apartment building is also after total revitalization, in front of the house is a large parking lot. Excellent access to the center by tram no. 1 (stops from the house 5 minutes away and to the center in 15 minutes) or buses to Kr.Pole (stop right in front of the house). Nearby are all amenities: food shop, post office, medical center and pharmacy. I prefer two renters - working or studying. For non-smokers, no pets.

Refundable deposit 18000 CZK.

Lease - 15000 CZK, service and energy 3000 CZK. Moving is possible from September.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570039
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
Podlaží12
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.