Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyHanusova, Praha - Michle

Hanusova, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné21 900 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce21 900 Kč


Dlouhodobý pronájem luxusního kompletně zařízeného bytu 1 + kk 42 m2 s terasou 6,3 m2, 6.NP, Praha 4 - Pankrác, rezidence Vivus, s garážovým stáním v ceně.

Plochy: obývací pokoj + kuchyňský kout 26,0 m2, koupelna + WC 5,2 m2, předsíň 10,8 m2. Celková obytná plocha činí 42,0 m2, plocha terasy je 6,3 m2.

Byt je v osobním vlastnictví, je v perfektním stavu, málo užívaný, v cihlové novostavbě z roku 2012. Byt má výbornou polohu v domě, je v 5. patře (předposledním) s orientací oken a terasy na JV. Byt má nadstandardní, designové vybavení, vinylové podlahy (bez prahů), dvoje skleněné dveře – z toho jedny posuvné, bezpečnostní vstupní dveře, speciální okenní žaluzie MegaView, posuvné zástěny přes celou okenní stěnu, kvalitní dřevěná „eurookna“ s termoizolačním zasklením. Topení a ohřev vody je centrální, dálkové odečty tepla, teplé a studené vody.

Byt je plně vybaven: kvalitní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, varná sklokeramická deska, myčka nádobí, odsavač par, lednice s mrazákem, osvětlení, stůl, 2 židle, nástěnné hodiny, sklenice, talíře. V obytném prostoru je skříňka s televizí, set-top-box, konferenční stolek, sedačka, stojací lampa, regál s noční lampičkou a čalouněná velká postel 215x160 cm s úložným prostorem. Ve velké koupelně je vana se sprchovou zástěnou, umyvadlo, závěsné WC, koupelnové skříňky, zcela nová pračka, držáky ručníků, trubkový radiátor. V prostorné předsíni jsou dvě velké šatní skříně s posuvnými dveřmi, jedny se zrcadlem, židle, botník a věšák. Terasa podél celého bytu zaručuje dostatek soukromí a má krásný výhled, je vybavena stolkem s 2 židlemi a velkým květináčem s borovicí.

Nájemci přísluší právo užívat místnost pro kola a kočárky a také soukromé dětské hřiště.

Dům je v klidné ulici a nachází se v pěší dostupnosti na stanice metra Pankrác a Budějovická trasy C, v okolí je kompletní občanská vybavenost, obchodní centra Arkády a Budějovická, síť dalších obchodů a restaurací. Dům má vynikající dostupnost do centra i mimo Prahu, v blízkosti je nájezd na dálnici D1.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570252
Dispozice1+1
Dostupné od7. 8. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.