Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyZárubova, Praha - Kamýk

Rezervováno
Zárubova, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 200 Kč

+ Poplatky za služby3 750 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pro ideálního nájemce-pracující, nekuřácký pár, nebo mladou rodinu je určeno bydlení v částečně zařízeném-slunném bytě o velikosti 3+1 - 62m²,lodžie - 5,4m² a sklepní kóje - 1,2m² v 5. podlaží panelového domu ul. Zárubova, Praha 4 - Kamýk.

Byt je po částečné rekonstrukci, s novým-vyzděným jádrem a samostatným WC, novou koupelnou se sprchovým koutem a kuchyňskou linkou s integrovanými spotřebiči.V kuchyni je položena nová laminátová podlaha, v pokojích a obýváku zánovní koberec, okna jsou osazena řetízkovými žaluziemi. Zejména ženy ocení prostorné šatní skříně na chodbě a v jednotlivých pokojích a možnost využití pračky. Prostorná lodžie nabízí příjemné posezení při dlouhých letních večerech. Datové rozvody pro připojení TV a internetu jsou nezbytným standardem jednotky.

Po dohodě lze ponechat veškerý nábytek v bytě či jeho část dle požadavku bydlících.

Poplatky za služby spojené s užíváním bytu včetně záloh na el. energii a plynu jsou ve výši 3.750,-Kč/měsíc. Vyúčtování proběhne 1x ročně dle skutečné spotřeby. Vratná kauce činí 20.000,-Kč.

Bytový dům je součástí klidné lokality na okraji sídliště Kamýk, s místem plné zeleně a procházek do přírody při zachování velmi dobré dostupnosti do centra s bezproblémovým parkováním před domem. V místě je veškerá občanská vybavenost ( MŠ, ZŠ, lékař, pošta), síť obchodů (BiLLA, Albert, OBI, Lidl atd.). Autobusová zastávka do Krče, Kačerova a Modřan jen pár kroků od domu.

Lokalita je velmi oblíbená pro aktivní trávení volného času a bydlení v zeleni v dosahu velkoměsta. Místem prochází několik cyklotras.

Byt je k nastěhování, RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570381
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.