Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyPadovská, Praha - Horní Měcholupy

Padovská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK NEKONTAKTOVAT - je to ztráta času pro vás i pro nás!!!

Velké garážové stání a zděný sklep v ceně!

Zveme Vás na prohlídku bytu 3+kk o celkové výměře 84,74 m2 (z toho 2 balkony s orientací V, Z - každý o velikosti 5,25 m2). Byt se nachází v posledním patře pětipodlažního bytového domu z roku 2006, v těsném sousedství lesoparku a Hostivařské přehrady na pomezí Horních Měcholup a Petrovic.

Dispozice bytu nabízí prostornou předsíň (8,82 m2), ze které je vstup do všech místností – obývacího pokoje s kuchyňským koutem (31,97 m2), ložnice (12,51 m2), dětského pokoje (13,15 m2), koupelny se sprchovým koutem (4,65 m2), WC (1,27 m2) a komory (1,87 m2). V ceně bytu je zahrnutý zděný sklep (3,89 m2) a nadstandardní parkovací stání v podzemním podlaží (viz foto v příloze). Nabízíme možnost dokoupení druhého garážového stání za cenu 350 tis. Kč.

Byt je k prodeji včetně nábytku na míru (kuchyňská linka zn. KORYNA, vestavěné skříně, obývací stěna zn. HANÁK) a kuchyňských spotřebičů (sklokeramická varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, elektrická trouba). Ostatní nábytek dle dohody. V ložnici a dětském pokoji jsou okna s izolačními trojskly. Ve všech místnostech jsou na oknech žaluzie a sítě proti hmyzu.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (mateřské školy, základní školy, poliklinika, pošta, lékárna), široká nabídka sportovišť (tenisové kurty, volejbalové kurty, minigolf, fotbalová hřiště, golfové hřiště, plavecký bazén a další) i nákupních možností – Lidl, Billa, Penny, Albert; v blízké dojezdové vzdálenosti najdete Kaufland, Retail park Hornoměcholupská, OC Hostivař, OC Europark Štěrboholy, Fashion Outlet Arenu nebo OC Chodov.

Dopravní spojení je ideální - 5 min. chůze od domu se nachází autobusová zastávka Livornská (příp. Řepčická), ze které se autobusem dostanete za 10 min. na metro C – Háje, za 16 min. na metro A – Skalka, za 29 min. na metro B – Černý Most nebo za 31 min. na Smíchovské nádraží. Vlakové nádraží Horní Měcholupy je dostupné autobusem do 5 min. a nádraží Hostivař do 8 min.

V případě zájmu právní servis zajištěn.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570643
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Plocha84
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.