Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyCiolkovského, Praha - Ruzyně

Ciolkovského, Praha - Ruzyně
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce43 000 Kč


Jedná se o nově rekonstruovaný byt v 11. patře. Je světlý a prostorný. Dům je ve velmi dobrém stavu již po druhém zateplení, okna jsou zvukotěsná dřevěná eurookna. K dispozici je sklep o výměře 2 m2. V předsíni je vestavná skříň. Ve zděném jádru je oddělená koupelna s vyhřívanou podlahou a WC. V kuchyňské lince je sklokeramická deska, pračka, myčka nádobí, mikrovlnka, trouba a lednice s odděleným šuplíkovým mrazákem. V obou pokojích jsou koberce, v koupelně a WC je dlažba a ve zbytku bytu je vinylová podlaha. V komoře jsou regály. Z prostorného obýváku, který je propojen s kuchyňským koutem, je vstup na balkón o výměře 6 m2. V domě je k dispozici společná televizní anténa, internet UPC nebo Pe3iny. Na všech oknech jsou žaluzie. V blízkosti je nákupní centrum, zdravotní středisko, škola, školka. 5 minut pěšky je Divoká Šárka. Poplatky za služby jsou zvášť, vratná kauce je ve výši dvou nájmů 43.000 Kč. Doprava - asi 7 minut autobusem na metro Vokovická. Je tu i vlak, brzy sem povede i tramvaj. Klidná lokalita. Ostatní viz fotky.

This is a newly renovated apartment on the 11th floor. It is bright and spacious. The building is in very good condition after the second insulation, the windows are soundproof wooden. There is a cellar area of ​​2 m2. In the hall is built-in wardrobe. In the brick core is a separate bathroom with heated floor and toilet. The kitchenette has a ceramic hob, washing machine, dishwasher, microwave, oven and fridge with a separate drawer freezer. Both rooms have carpets, bathroom and toilet are tiles and the rest of the apartment is vinyl flooring. There are racks in the chamber. The living room has access to a balcony with an area of ​​6 m2. In the building is available common TV antenna, internet UPC or Pe3iny. All windows have blinds. Nearby is a shopping center, health center, school, kindergarten. 5 minutes walk is Divoká Šárka. Utility fees are extra, security deposit equal to two rents 47.000 CZK. Transportation - about 7 minutes by bus to metro Vokovicka. There is also a train, and soon a tram will also come here. Quiet location. Others see photos.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570709
Dispozice3+kk
Dostupné od17. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha78
VybavenoNevybaveno
Podlaží11
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.