Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyPříkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Příkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč
+ Vratná kauce8 500 Kč


Byteček v super lokalitě, na Svoboďák 500m, v polyfunkčním domě IBC. Veškeré služby přímo v domě. Dispozice - 1+kk pokoj 21m2, koupena včetně WC 3,5m2, chodba 3,5m2. Okna do nádvoří. V bytě je kuchyňská linka s varnou deskou a lednicí ve skříňce, koupena pračka, velká šatní skříň na chodbě. Postel vestavěná ve skříni, policová skříň, jídelní stůl a židle. Možné í bez vybavení. Nízké náklady na bydlení - jen 1300 Kč vč.elektriky a topení. Vstup na čipovou kartu, na chodbě je ke společnému užívání další kuchyňka a toalety, na chodbách koberce, ostraha 24 hod.denně. Bezbariérový přístup klimatizovaným výtahem. Byt ve velmi dobrém stavu. Volný od 1.6.2021. Upřednostňuji dlouhodobější pronájmy. MOŽNÝ I PRODEJ.

Apartment in a great location, at Svoboďák 500m, in a multifunctional house IBC. All services directly in the house. Layout - 1 + kk room 21m2, bought including toilet 3.5m2, hallway 3.5m2. Windows to the courtyard. The apartment has a kitchen with hob and refrigerator in the closet, bought a washing machine, large wardrobe in the hallway. Bed built into a wardrobe, shelf cabinet, dining table and chairs. Possible without equipment. Low housing costs - only 1300 CZK including electricity and heating. Access to the chip card, in the hallway there is another kitchen and toilet for common use, in the hallways carpets, security 24 hours a day. Barrier-free access by air-conditioned elevator. Apartment in very good condition. Available from 1.6.2021. I prefer longer rentals. POSSIBLE SALE.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571140
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.