Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyRohanské nábřeží, Praha - Karlín

Rohanské nábřeží, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


1-bedroom apartment (2+kk, 53m2) in the private residency *RIVER DIAMOND* + concierge + underground parking + Japanese garden.

Situated on the 3rd floor is this modern, compact and well-presented one double bedroom apartment offered on a fully furnished basis and available to let from the end of August 2019!

The Biggest Benefit of this apartment: luxury and safe living in a trendy location!

*The apartment is located in a luxury private complex with concierge called River Diamond located in trendy Karlin area, Prague 8 near the Vltava river, 5 min from the city centre. The complex sits on a popular embankment near the Nile, Amazon, Danube House and River Garden offices. (home of companies such as: Delloite, Uni Leaver or STRV). In the same complex is a French wine bar – Na Břehu Rhony and ‘Přístav’ - open-air Bar MAJÁK.

*Open plan living room-kitchen space with French windows in the bedroom and living room showing beautiful, enriching views into the tranquil Japanese garden. If you have a car, an underground parking space is included in the price.

The apartment is ideal for an expat or working professional who just moved into Karlin area. It is ready to move in, fully furnished and kitted with all appliances including TV.

The property comprises; Small entrance hall leading to open space Living Room with Kitchen with breakfast bar. Small hall connects bedroom, bathroom and living room.

*In detail:

- living room: TV, L-Shaped large sofa, dining table, bookcase, chest of draws,

- bedroom: double bed, built-in wardrobe, 2 chest of draws, 2-night tables

- kitchen: fridge/freezer, dishwasher, built-in oven & hob, microwave

- bathroom: huge bath & shower, washing machine

Only a stone’s throw from the Church of Saints Cyril and Methodius and its park and a 2-minute walk to Sokolovská high street, where are all the restaurants, shops, chemist, GP surgery, dentists etc.

Tram stop – Karlinske namesti at your doorstep, also only about 5 min to the city centre – Namesti republiky and shopping centre: Paladium and Kotva. If you prefer the underground, only 5 min walk to B-line – Krizikova metro station.

*Further special benefits include:

PRIVATE PARKING SPACE (underground)

CONCIERGE

24/7 SECURITY SERVICE

PROPERTY & FACILITY MANAGEMENT ON SITE

MENU OF SERVICES: (laundry, house cleaning, event tickets)

24H RESPONSE

RESIDENTS JAPANESE GARDEN WITH WATER FEATURES & DECKING

Inzerát v českém jazyce je dole.

Nabízíme k pronájmu zcela zařízený byt 2+kk, 53m2, který se nachází ve 3. patře luxusního projektu *RIVER DIAMOND*, tato soukromá residence na Praze 8, Karlín je u řeky s výhledem do Japonské zahrady, nonstop recepcí/ ostrahou a s osobním parkovacím stáním v podzemních garážích, také v cenně.

Tento kompaktní, příjemný a výborně vybavený byt s jednou ložnicí je k dispozici k pronájmu od konce srpna 2019!

Otevřený prostor obývacího pokoje a kuchyně s francouzskými okny v ložnici a obývacím pokoji nabýzí krásnýa obohacující výhled do klidné japonské zahrady. Pokud máte auto, v ceně je zahrnuto podzemní parkovací místo.

Byt je ideální pro pracující profesionály, kteří se právě přestěhovali do oblasti Karlína, jelikoš je připraven k nastěhování, plně zařízený a vybaven všemi spotřebiči včetně televize.

Tato nemovitost zahrnuje: malá vstupní hala vedoucí do otevřeného prostoru - obývací pokoj s kuchyní a se snídaňovým barem. Obývací pokoj, ložnici a koupelnu propojuje malá šatna.

*Detail vybavení:

- obývací pokoj: TV, pohovka ve tvaru L, jídelní stůl, knihovna, komoda,

- ložnice: manželská postel, vestavěná skříň, 2 komody, 2 noční stolky

- kuchyně: lednice s mrazákem, myčka, vestavěná trouba a varná deska, mikrovlnná trouba

- koupelna: velká vana a sprcha, pračka

Jen co by kamenem dohodil od parku a kostela sv. Cyrila a Metoděje a pouze 2 minuty chůze od hlavní ulice Sokolovská, kde jsou všechny restaurace, obchody, lékárna, ordinace praktického lékaře, zubaři atd.

Tramvajová zastávka - Karlínské náměstí za 5 minut se dostanete do centra - Náměstí republiky a nákupního centra: Paladium nebo Kotva. Pokud dáváte přednost metru, jen 5 minut chůze na stanici metra B - Křižíkova.

*Další speciální výhody zahrnují:

PRIVATE PARKING SPACE (underground)

CONCIERGE

BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA 24/7

PROPERTY A FACILITY MANAGEMENT

MENU SLUŽEB: (praní, úklid pokojů, vstupenky na akce)

24H RESPONSE

JAPONSKÁ ZAHRADA S FONTÁNKAMI a BAZÉNKEM

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571575
Dispozice2+kk
Dostupné od31. 8. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.