Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyMusílkova, Praha - Košíře

Musílkova, Praha - KošířeMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk s balkónem a garážovým stáním v novostavbě bytového domu v ulici Musílkova. Byt se nachází v klidné ulici, ve 3. n.p., nedaleko tramvajové zastávky Kavalírka a v blízkosti parku Cibulka. Byt je velmi dobře dispozičně řešený, v předsíni je nová šatní stěna, obývací pokoj je společný s kuchyňským koutem a je z něj i vstup na balkón (2,5m2). V kuchyni je zánovní kuchyňská linka včetně všech vestavných spotřebičů (plynový sporák, elektrická trouba, digestoř, lednice s mrazákem a myčka), dále se z obývací místnosti vchází do šatny, kde jsou prostorné nové šatní skříně a poté se vchází do ložnice. Koupelna je společná s WC, je zde sprchový kout, umyvadlo se zrcadlovou skříňkou, plynový kotel a k dispozici je pračka. Dále k bytu náleží kryté garážové stání v suterénu budovy, vjezd na čip. Nájemné činí 12.500Kč měsíčně plus zúčtovatelné poplatky cca 2500Kč (elektřina a plyn budou přepsány na nájemce). Vratná kauce (15.000Kč) splatná při podpisu smlouvy. Byt je volný ihned (případně dle dohody), prohlídky kdykoliv po předchozí domluvě.

We offer for a long-term rental apartment 2+kk with balcony and garage in Musilkova street, Prague 5. Apartment is located in a quiet steet, 3rd floor, parking available in the street without parking zones, close to tram stop Kavalirka and Cibulka park. The apartment consists of a corridor with wardrobe, the living room with kitchen and balcony entrance. The kitchen is new, fully equipped with stove, oven, dish washer, fridge with freezer etc., further you enter walk-in closet and then a bedroom. Bathroom has a shower, toilet, sink, mirror shelf, gas boiler and a washing machine. There is a garage available in the basement of the building, chip entry. Rent is 12.500Kč per month plus bills according to consumption appr. 2500Kč per month. Deposit is 15.000Kč. Apartment is available immediatelly, please contact us now, if you are interested to see the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571597
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 5. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 347 m (4 min)
PoštaPraha 120
🚶 620 m (7 min)
Obchod
🚶 97 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 429 m (5 min)
RestauraceU sousedů
🚶 283 m (3 min)
LékárnaMagistra
🚶 340 m (4 min)
Škola
🚶 443 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 1 161 m (5 min)
Sportoviště
🚶 394 m (5 min)
Hřiště
🚶 287 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.