Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 262 m² bez realitkyBuková, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Buková, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajVybaveno
Cena8 449 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velký rodinný dům s 4-5 byty, o celkové výměře je více 262 m² ve 2 patrech. Situovaný ve vyhledávané lokalitě Brno-Žebětín. V současné době se jedná o 2+1 a 4+kk v přízemí s užitnou plochou cca 146 m² (byty jsou 100% dokončené). Přízemí má rovněž vnitřní dvůr o výměře cca 40 m². V prvním poschodí je půdní prostor více 116 m² s jeden 2+kk 25m2 a balkon/maisonet 10 m² (byt je 100% hotový), s jeden 3+kk m² (byt je z 50% hotový), a s je možnost vybudovat další byt (stavba ještě nebyla zahájena).

Velkou výhodou nabízené nemovitosti je její poloha. I přesto že jste stále v Brně, kousek od centra, nemovitost je umístěna v tiché, klidné, slepé a ničím nerušené uličce. Městská část Brno-Žebětín nabízí komplexní komunální infrastrukturu: mateřskou a základní školu, poštu, lékaře, lékárnu, sportovní zařízení, obchody, restaurace, knihovnu, bankomat aj. Spojení 20 minut do centra Brna. Zastávka autobusu je pouhých 100m od domu.

Dům se nabízí v původním velmi udržovaném stavu, je napojen na veškeré inženýrské síte. Kolaudace 2011: nová elektřina, plyn, voda a odpad. Dům je ideální pro investiční záměr. Každá z pěti bytových jednotek má svůj samostatný vstup

Dům lze rovněž provozovat jako malý penzion, protože se nachází v blízkosti areálu Velké ceny (Moto Grand Prix), a je zde rovněž autobusové spojení na Brněnské výstaviště (BVV). Také je možné v domě bydlet a vybírat nájemné od ostatních nájemníků. Částka za pronájem tří dokončených bytů ( 4+kk, 2+1 a 2+kk) je asi 30.000 Kč/měsíc + inkaso. Každý nájemce platí vlastní spotřebu plynu a elektřiny, protože každá bytová jednotka je vybavena samostatným měřičem energií.

Pokud se rozhodnete dokončit dva byty z celkových pěti, částka za pronájem všech pěti bytů bude pochopitelně vyšší, další možnost je prodat dům po dokončení zbývajících dvou bytů s dobre kapitálový zisk (notářský odhad ceny v lokalitě Žebětín je 50-60 000 Kč/m2). Se správou nájmu nebo rozšíření domu o další dva byty vám může pomoci profesionální agentura.

Dobrá investice či nemovitost k bydlení v Brně, s klidnou a pohodlnou lokalitou. To vše nabízí dům v Žebětíne, který Vám rádi ukážeme. Doporučujeme rychlé jednání.

Informace na telefon čísle: 775 094 479

We offer a house for sale with 4-5 possible flats and a total area more than 262 m². Situated in the popular locality of Brno-Žebětín. There is a 2+1 and 4+kk on the ground floor with a usable area of ​​approximately 146 m² (apartments are 100% completed). The ground floor also has an inner yard from about 40 m². On the first floor there is a loft space of more 116 m² with a 2+kk 25m2 with balcony/maisonet 10 m² (apartment is 100% finished), and a 3+kk (apartment is 50% finished), then the possibility to build another flat (construction has not yet started for the 5th flat).

The great advantage of the property is the location. Although you are still in Brno, near the center, the property is located in a quiet, calm, and natural alley. The city district of Brno-Žebětín offers a comprehensive communal infrastructure: kindergarten and elementary school, post office, doctor, pharmacy, sports facilities, shops, restaurants, library, ATM, etc. With a connection to the center in around 20 minutes. Bus stop is only 100m from the house with regular departure.

The house is offered in the original very well maintained condition. It is connected to all utilities. Final building approval 2011: new electricity, gas, water and waste. The house is ideal for an investment. Each of the possible five flats has its own entrance

The house can also be operated as a small guest house as it is very close to the Moto Grand Prix and there is also a bus connection to the Brno Exhibition Center (BVV). It is also possible to live in the house and collect rent from other tenants. The amount for renting the 3 first completed apartments (4 + kk, 2 + 1 and 2 + kk) is around 30.000 CZK / month + direct debit. Each tenant pays their own gas and electricity consumption, as each apartment is equipped with a separate energy meter .

If you decide to finish two apartments out of a total of five, the rent for five flats will be higher. Another option is to sell the house after completing the remaining two apartments with a good capital gain (Price from the notar in Zebetin is between 50-60.000 CZK/m2). A professional agency can help you to manage your rental or extend officialy your house.

Good investment or property for living in Brno, in a quiet and comfortable place : All this is offered by this property that we will be happy to show you. We recommend to visit quickly.

Information on the phone number: 775 094 479

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571619
Dispozice7+1
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha262
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku202
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.