Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyU Svépomoci, Praha - Nusle

U Svépomoci, Praha - Nusle
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji byt v družstevním vlastnictví ve 2.np činžovního domu s výtahem poblíž stanice metra Pankrác a parku Jezerka. Splacená anuita, nízké měsíční poplatky. Nemovitost je v udržovaném stavu a je určena k rekonstrukci. Dispozičně 2 neprůchozí pokoje, samostatná kuchyně a koupelna. Součástí bytu je komora a prostorný sklep. Teplý, slunný byt, všechna okna jsou orientována na jih. Družstvo vlastní a pronajímá nebytové prostory, zisk je investován do domu. Možnost parkování před domem. Lokalita disponuje kompletní občanskou vybaveností včetně obchodního centra Arkády Pankrác a dostatkem zeleně. Vzhledem k poloze vhodné jako investiční byt s vysokým výnosem, nový majitel neplatí daň z nabytí nemovitosti.

Sunny flat 2 + 1, 52 square meters for sale in close proximity to Pankrac metro station. The property benefits from low monthly outgoings. It is in good condition however it is suitable for refurbishment. The flat comprises of 2 individual rooms, separate kitchen, bathroom and a small storage room. The apartment has also a spacious cellar. The flat is warm and with lots of light as all windows are oriented to the south. The flat being in cooperative ownership the new owner will also benefit from income generated by commercial premises owned by the cooperative. Parking is available in front of the property. Arkady shopping centre and Jezerka park are just 2 minutes walking distance. Due to its location the flat is suitable as an investment apartment with a high yield. Additionally the new owner is exempt from property tax and stamp duty payments (4%).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571676
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.