Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Grafická, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Luxusní a plně vybavený apartmán se dvěma neprůchozími ložnicemi, samostatnou kuchyní a obývákem.Dvě minuty chůze od zastávky Bertramka, 10 minut chůze od metra Anděl. Apartmán je nejen krásný, ale také pohodlný. Najdete v něm nábytek a dekorace z Indonésie, luxusní pohodlné matrace a všechno kuchyňské vybavení, které jen můžete potřebovat. K dispozici jsou dvě designové ložnice v různých stylech, psací stůl pro práci, orientální koupelna, prostorný obývací pokoj s pohodlnou pohovkou a samozřejmě plně vybavená kuchyň s lednicí, mrazničkou, sporákem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, toustovačem, kávovarem a mnoha hrnci a pánvemi. V bytě je také moderní vytápěcí systém a nachází se v přízemí, takže je velmi snadno přístupný. K dispozici je rychlý Wi-Fi internet a smart TV s Netflixem. Ranní kávu si můžete vychutnat na venkovním na dvorečku v přízemí domu.

K dipozici od 2.9. do 27.12. a pak od 2.1. neomezeně. V případě potřeby v tomto termínu zajistíme náhradní ubytování a místo pro uložení osobních věcí. Možnost i krátkodobého pronájmu na několik měsíců.

Enjoy your Prague experience in a stylish and comfortable two separate bedroom apartment in a great location close to everything. It is just 10 min walking from Subway station Anděl and 2 min from tram station, so you will be close to all top tourist destinations in Prague, like Petřín, Prague castle, National Theatre, Old town, Vltava River and also to all bars, restaurants and other entertainment. The best is that it is in a very quiet street so you will have a great and peaceful stay.

This is apartment is newly renovated and professionally designed to make you feel great and peaceful. I brought some nice exotic decorations from Indonesia which converted this place into a real gateway. There are two lovely bedrooms each in different style, oriental bathroom with plenty of hot water, spacious living room with a comfortable sofa and of course fully equipped kitchen with a refrigerator, freezer, stove, microwave, kettle, toaster, coffee maker and all pots and pans you may need for your cooking. There is also a modern heating systemthroughout the apartment. It is in ground floor, so it´s very easily accessible. Of course very clean. There is a quick Wi-Fi internet and flat screen smart TV with Netflix. Morning coffee can be enjoyed in the outdoor patio at the ground floor of the building.

Available from 2.9. to 27.12. and then from 2.1. unlimited. If necessary, we will provide alternative accommodation and a place to store personal belongings. Possibility of short-term rental for several months as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571756
Dispozice2+1
Dostupné od2. 9. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.