Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 178 m² bez realitkyAntonína Slavíka, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Antonína Slavíka, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt , který se nachází v klidné části Černých Polích s výhledem na vilu Tugendhat, asi 50 m od parku Lužánky. Byt je situován v domě pod památkovou ochranou. Jedná se byt o velikosti 4+ 1 s podlahovou plochou o velikosti 178,4 m2, sklepem a vlastní zahradou ve vnitrobloku - 264 m2. Cena za bytovou jednotku je 9.900.000,-- Kč a cena za zahradu, která je ve výlučném vlastnictví a je prodávána společně s touto bytovou je 2.000.000,-- Kč.

Byt se skládá ze 3 velmi prostorných pokojů (z nichž nejmenší pokoj je o velikosti 29,3m2), koupelnou, samostatným WC, zimní zahradou, pracovnou, dále se zde nachází kuchyň s jídelnou + spíž, velká vstupní hala a sklad.

V bytě je řada původních prvků, jako parkety ve velmi dobrém stavu, dřevěná ostění atd.Jsou zde původní dvoukřídlé vnitřní dveře. Elektroinstalace z roku 1984, byt je nutno rekonstruovat a to zejména obnovit etážové topení. Je tedy možné si zde vytvořit bydlení dle vlastních představ, protože do jisté míry je možno dispozici bytu změnit. Na podzim roku 2018 zde byla vyměněna nová plastová okna směrem do zahrady a v měsíci srpnu letošního roku byla dokončena výměna oken směrem do ulice a byla osazena novými dřevěnými kastlovými okny, které jsou replikou původních. dům je na seznamu kulturních památek, vnitřní dispozice bytu však chráněna není.

Okna bytu jsou orientována jak do ulice, tak i do vnitrobloku, kde se nachází samostatná zahrada.

Vzhledem ke kombinaci poloha domu, charakter bytu a vlastní zahrada se jedná o zcela ojedinělou nabídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572018
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha178
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 264 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.