Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+1 • 152 m² bez realitkyZelená, Praha - Bubeneč

Zelená, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena14 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 64 302 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji atraktivní byt 5+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 152,5 m2 + , který se nachází ve 3. patře cihlového domu na velmi lukrativním a žádaném místě rozhraní Bubenče a Dejvic.

Byt disponuje rozlehlou halou, plně zařízenou kuchyňskou linkou, obývacím pokojem, čtyřmi samostatnými pokoji, velkorysou koupelnou vybavenou dvěma umyvadly, rohovou vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem, druhým samostatným WC, skladovací komorou a zděným sklepem (6m2) umístěným v suterénu domu.

Byt je vytápěný vlastním plynovým kotlem. Výhodou bytu je i výborná dostupnost na MHD – v blízkosti zastávka busu i tramvaje a v pěší vzdálenosti 900 m se nachází metro Dejvická.

Dejvice jsou velmi klidnou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v přímém okolí: Kaufland, školy (základní školy, ČVÚT, VŠCHT, ČZÚ), školky, lékaři, restaurace, dobrá dostupnost na letiště, mnoho zeleně (Stromovka, Šárecké údolí, Baba).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572091
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha152
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.