Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyKlatovská třída, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Klatovská třída, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Pracujícím bezdětným nekuřákům bez domácích zvířat pronajmu bytovou jednotku 1+1 o výměře 45 m2, nacházející se v 5. poschodí cihlové budovy s výtahem, s vlastní uzamykatelnou sklepní kójí. Byt je situován v atraktivní lokalitě Plzeň-Bory na Klatovské třídě, ale díky své orientaci do uzavřeného vnitrobloku se vzrostlou zelení poskytuje komfort zcela klidného bydlení při zachování výborné dostupnosti veřejné dopravy, nákupního centra Area Bory, Fakultní nemocnice, III. polikliniky, Borského parku, atd. S bytem je k užívání společná sušárna prádla v suterénu budovy a venkovní sušáky v uzavřeném vnitrobloku. Byt je vybaven vestavěnou skříní v předsíni a další skříní v obývací místnosti, kuchyňskou linkou, celoplynovým sporákem a plynovým průtokovým ohřívačem vody. Kuchyňská linka, koupelna, WC a vestavěné skříně jsou ve funkčním, ale původním nezrekonstruovaném stavu. V případě zájmu může nájemce provést úpravy, vyměnit vanu, umyvadlo, kuchyňskou linku, obklady, podlahové krytiny, osvětlovací tělesa, apod., ale výhradně po dohodě s pronajímatelkou formou písemného dodatku ke smlouvě o nájmu bytu podepsaného oběma smluvními stranami, na vlastní náklady, nebo v některých případech s možnou finanční spoluúčastí majitelky bytu formou dočasného snížení nájmu či přímé investice a s perspektivou dlouhodobějšího bydlení při řádném plnění všech smluvních povinností.

V budově je dostupný TV signál a internetové připojení, smlouvu o poskytování služeb uzavírá s operátorem nájemce.

Nájemné činí 8000,- Kč/měsíc, vodné/stočné se hradí zálohově ve výši 400,- Kč/osoba/měsíc, smlouvu na dodávky plynu a elektřiny uzavírá s dodavateli nájemce, předpokládaná výše ceny za celkovou spotřebu plynu a elektřiny na tento byt činí do1500 Kč/měsíc. Jistota ve výši 10000,-Kč je bezpodmínečně splatná v plné výši při podpisu smlouvy o nájmu bytu.

Dálkové vytápění bytu a společných prostor je naopak zahrnuto v ceně nájmu, stejně jako úklid společných prostor, osvětlení společných prostor a svoz komunálního odpadu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572179
Dispozice1+1
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.