Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySvobodova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský kraj

Svobodova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 220 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji byt 2+kk ve Staré Roli. Byt se nachází ve střešní nástavbě, v 8. patře panelového domu. Výtah v domě jede pouze do 7. patra a do nástavby je to jedno patro po schodech. Byt je velmi slunný a oproti klasickému panelákovému bytu, atypicky řešený. Byt je vytápěn vlastním plynovým turbo kotlem, který ohřívá také vodu. V suterénu domu je společná sušárna na prádlo a místnost pro uzamčení kol, případně kočárků.Ale jelikož k bytu nenáleží vlastní sklepní kóje, je zde z poslední rekonstrukce vytvořeno dostatek úložných prostor přímo v bytě.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnou horkovzdušnou troubou a sklokeramickou varnou deskou (obojí na elektřinu). V prostoru kuchyňského koutu je také vysoká skříň pro ukládání potravin. Vedle kuchyňského koutu je samostatný jídelní kout. Kuchyň s obývacím pokojem, jsou propojeny neuzavřenou chodbou, ze které jsou dveře do druhého, uzavíratelného pokoje a protilehlé koupelny se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Vedle koupelny je samostatná malá místnost s kotlem a připojením na pračku. (viz. foto)

Z vybavení a nábytku, v bytě zůstane rohová sedací souprava s polštáři a kompletní obývací stěna s konferenčním stolkem (viz. foto).

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, jako například základní školy a mateřské školy, zdravotní středisko s lékárnou nebo několik obchodů s potravinami. Pár metrů od domu je autobusová stanice městské hromadné dopravy, odkud jezdí 3 denní a jedna noční linka směrem do centra.

Zálohy na plyn + elektřinu, podle výše záloh, cca. 2000,- . Dále pak měsíční fond domu 2500,- zahrnující poplatek za popelnice, výtah, opravy, studenou vodu..)

Byt bude volný zhruba v polovině září.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572244
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha55
VybavenoČástečně
Podlaží8
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.