Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyOhnivcova, Praha - Braník

Ohnivcova, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


ZAREZERVOVÁNO

Nově zrenovovaný byt s krásným výhledem do zeleně s terasou, ve 2. patře kompletně zrekonstruované činžovní vily z roku 1920. Dům stojí v klidné vilové čtvrti Praha 4 Braník, v pěším dosahu mnoho tramvajových linek, autobusová zastávka stojí hend pod zahradou. V blízkém okolí naleznete mnoho sportovního vyžití, Golfový resort Hodkovičky, sportovní areál Hamr (tenis, beach volleyball, badminton), cyklosteska, dráha na kolečkové brusle atd..

Rekosntrukce celého domu byla ukončena v srpnu 2019, tedy půjde o první nájemce.

Byt tvoří obývací pokoj, součástí obývacího pokoje je plně vybavena kuchyň s přístupem na terasu s úžasným výhledem orientovaný na jihozápad, obývací pokoj s jídelnou, hlavní ložnice s nádherným výhledem do dalekého okolí, zeleně (dům stojí na kopci, takže výhled je zde opravdu impozantní), druhá ložnice je prostorná je zde i malý vstup na terasu, koupelna s vanou a toaletou, druhá toaleta (možnost připojení sušička, pračka/vše připraveno) a prostorná vstupní hala s úložným prostorem.

Vysoké stropy, velká luxusní okna, venkovní elektrické rolety, dřevěné parkety, dlažba, myčka, mikrovlnná trouba, WiFi, alarm, vstup do budovy na čip. Zálohy na společné služby, vodu, vytápění a úklid v domě 1x týdně: 2.500, - Kč měsíčně. Elektřina se platí zvlášť.

Parkovací místou je na soukromém pozemku/hlídané kamorovým systémem, k bytu je k dipozici i sklep. Velikost terasy 10m2.

K dispozici od září 2019, smlouva minimálně na rok, jeden nájem předem slouží jako kauce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572567
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha85
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.