Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyZa Zelenou liškou, Praha - Krč

Rezervováno
Za Zelenou liškou, Praha - KrčVýtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím vám k pronájmu hezký světlý byt mezi metrem Budějovická - Pankrác. Byt je po kompletní velmi pečlivé rekonstrukci dokončené v srpnu 2019. V bytě jsou nové štukové omítky, sádrokartonové podhledy, rozvody elektřiny včetně nových instalací – zásuvky, vypínače, rozvaděč, podlahové vytápění s vinylovou pokládkou (žádné radiátory), obklady, dlažba, sanita, obložkové zárubně a interiérové dveře.

Dispozičně se jedná o byt 2+kk s ložnicí, chodbou, koupelnou s toaletou a komorou. Výměra bytu je 50 m2 a nachází se v 1. patře bytového domu v ulici Za Zelenou liškou. Výhodou bytu je chodba pod uzamčením (jako vstupní předsíň pro 2 byty a je možno využívat jako balkón). K bytu je sklep 2 m2. K domu náleží velká uzavřená zahrada cca 600 m2 s možností posezení. Parkování před domem. Měsíční platby činí ... nájem 18.000 ,- Kč + služby cca 2.500 ,- Kč.

Byt je k dispozici od 1.10.2019 a je nevybavený. Po domluvě lze dovybavit.

-----------------------------------------------------------

I offer for rent a nice bright apartment between the subways Budejovicka (5 mins walk) and Pankrac (7mins walk). The Shopping Mall Arkady is 5mins walk.

The apartment is after a complete and very detailed reconstruction, completed in August 2019.

The apartment has a new kitchen, all new appliances, new fridge with freezer, new walls and the ceilings, new electricity, including new installations - sockets, switches, floor and floor heating with vinyl laying (no radiators), tiles, bathroom and toilet, doorframes and interior doors.

The layout is a 2 + kk with a bedroom, hallway, bathroom with toilet and a storage room. The area of the apartment is 50 sqm and is located on the 1st floor of an apartment building on Za Zelenou liškou street.

The advantage of the apartment is a corridor under lock (as an entrance hall for 2 apartments and can be used as a balcony with a nice view to the backyard garden). The cellar is 2 m2 and is offered with the apartment. The house has a large enclosed garden of about 600 m2 with seating. Parking in front of the house. Monthly payments are rent 18.000, - CZK + services about 2.500, - CZK.

The apartment is rented unfurnished. Upon agreement can be furnished.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572887
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíDružstevní
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.