Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKrohova, Praha - Dejvice

Krohova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme k pronájmu plně vybavený byt 2+kk s balkonem. Nachází se v Krohově ulici v atraktivní lokalitě na Hanspaulce. Byt je v 1. podlaží cihlového bytového domu a na podzim roku 2017 prošel kompletní rekonstrukcí. Orientace je na východ.

5 minut chůze od bytu je autobusová zastávka U Matěje (linka 131, 5 minut na tram. zastávku Zelená, 10 minut Hradčanská, metro A; v opačném směru 5 minut metro A Bořislavka). Na stejném místě se nachází také supermarket Albert.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu, sousedi jsou bezproblémoví. Parkoviště přímo před domem. Docházková vzdáledost do Tiché Šárky. Pronájem nabízíme na 1 rok s možností prodloužení dle domluvy. Hledáme spolehlivé a čistotné nájemníky, domácí mazlíčci nejsou problém.

Být má nadstandardní množství úložných prostor, je velmi prakticky řešený, ideální pro jednotlivce nebo pár.

Chodba: dlouhá 5m, po celé délce vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, na straně druhé 3x dveře do komory s pračkou, na WC a do koupelny.

Koupelna: vana se sprchovou zástěnou, umyvadlo s úložným prostorem, vysoká skříňka, zrcadlová skříňka.

Ložnice: Vestavěný nábytek na míru, postel 180x200 cm, posuvné dveře.

Kuchyně: kompletně zařízená s vestavěnými spotřebiči (lednice+mrazák, myčka 45cm, trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba), rozkládací jídelní stůl se židlemi. Možno ponechat k dispozici i nádobí.

Obývací pokoj: sestava s televizí, konferenční stolek, rozkládací pohovka (v rozloženém stavu má velikost 1,5 lůžka), police.

We are offering a fully furnished apartment 2+kk with a balcony. Located in Krohova street in an attactive area called Hanspaulka. The apartment is on the 1st floor, east oriented. Fully refubrished at the end of 2017.

5 minute walk to bus stop U Matěje (bus 131, 5 minutes to tram stop Zelená, 10 minutes to Metro A, Hradčanská; opposite direction Metro A Bořislavka 10 minutes). Supermarket Albert is at the same area as the bus stop. Walking distance to Tichá Šárka.

Very quiet neighbourhood, parking right in front of the house. We offer the apartment for rent for 1 year with the possibility to extend the lease. We are looking for responsible, reliable tenants, having pets is not a problem.

The apartment has above-standard amount of storage space, it is altogether very practical and ideal for a single professional or a couple.

Hallway: 5metres long, built-in wardrobe with sliding doors on one side, on the other side 3 doors to a sdtorage room with a washing machine, toilet and bathroom.

Bathroom: bath with a shower screen, sink with storage space, a tall cabinet, a mirror cabinet.

Bedroom: Built-in fitted furniture, bed 180x200 cm, sliding doors.

Kitchen: fully equipped with built-in appliances (fridge+freezer, dishwasher 45cm, oven, induction hob, microwave oven), dining table + chairs. It is possible to rent it with the dishes as well.

Living room: cabinets, TV, coffee table, sofa (convertible to a 140x200 cm bed).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573008
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.