Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 320 m² bez realitkyHlavní, Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Hlavní, Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nízkonákladový rodinný dům 7+1 v centru Štěchovic, 320m2

Dům z roku 1999 se nachází v centru obce na pozemku o velikosti 1319 m2. Dům má tři podlaží o celkové ploše 320 m2, terasa a velká zahrada nabízí skvělé řešení pro ty, kteří si chtějí užívat přírody a neztratit kontakt s městem. Základní měsíční poplatky do cca 4.tisíc.

Dispozice:

V přízemí najdete garáž, technickou místnost, kuchyň, vinný sklípek a prostornou jídelnu s přímým vstupem na předzahrádku.

Prvnímu patru dominuje slunný obývací pokoj o velikosti 48m2, obehnaný zvenku prostornou terasou, z které je přístup do zahrady, dále zde najdete koupelnu s vanou a dva menší pokoje.

Druhé patro nabízí krásné výhledy do okolí, tři pokoje a koupelnu se sprchovým koutem.

Na rozsáhlé zahradě sousedící s lesem můžete najít dětský domeček, ohniště a další klidové zóny, ve kterých si každý najde to své.

Dům a zahrada prošli v roce 2018 rozsáhlou rekonstrukcí a revitalizací, při které došlo ke kompletní renovaci prvního a druhého patra včetně koupelen. Velkou pozornost věnovali majitelé technologickému vybavení - najdete zde kompletní datovou infrastrukturu a audio rozvody. O bezpečnost se stará systém pohybových čidel napojený na centrální pult ochrany Jablotron. Dům je vytápěný ACOND tepelným čerpadlem a má vlastní studnu (přípojka na obecní vodovod je připravená).

Ve Štěchovicích najdete vše, co potřebujete - obchod (otevřený Po-Ne, 8 – 20h), školu, školku, úřad, poštu, lékárnu, kavárnu, vyhlášené uzeniny, autobusovou zastávku s pravidelnými spoji na Smíchovské nádraží (35min. jízdy) - vše do 5 min. chůze od vašeho domu.

Štěchovice jsou vstupní bránou do jedné z nejkrásnějších přírodních oblastí u nás. Romantiku uprostřed skal a lesů tu kdysi objevili trampové, dnes je oblíbeným cílem všech vyznavačů aktivního životního stylu.

I vy určitě v letních měsících oceníte, že na Slapské přehradě budete za 10 minut, nebo se hned za domem napojíte na některou z turistických tras, které vás dovedou za krásami zdejší přírody.

Koupě přímo od majitele, prosím RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573839
Dispozice7+1
Plocha pozemku1 319
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha320
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.