Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyNa Výšině, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

Na Výšině, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj VysočinaVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Popis: Moderně zažízený byt v novostavbě v atraktivní lokalitě Na Výšině. Byt má obytnou kuchyni s vestavěnými spotřebiči, jídelním prostorem. Ložnice s oknem do klidné vedlejší ulice, světlý prostorný obývací pokoj. Prostorná koupelna s vanou, WC separátně, dostatečný skladovací prostor v chodbě (vestavěné skříně). Byt je vytápěn ústředně podlahovým topením (možnost regulace teploty v každé místnosti).Ohřev vody - elektrický bojler. V bytě veškeré kabelové rozvody - internet, kabelová televize. K bytu náleží sklep. Veškerá občanská vybavenost v místě, 100m MHD, nedaleko městský park s unikátní kaskádou vodních ploch.

Description: Modern furnished apartment in a new building in an attractive location Na Výšině. The apartment has a living kitchen with appliances, dining area. Bedroom with window to quiet side street, bright spacious living room. Spacious bathroom with bathtub, separate toilet, sufficient storage space in the hallway (built-in wardrobes). The apartment is heated centrally by floor heating (the possibility of temperature control in each room). Water heating - electric boiler. The apartment has all cable - internet, cable TV. The apartment has a cellar. All civic amenities in place, 100m by public transport, near the city park with a unique cascade of water areas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574470
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 9. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.