Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Jana Přibíka, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné20 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


RK nevolat!! Nabízím přímý pronájem krásného slunného a klimatizovaného bytu 2+kk/80 m2 včetně zastřešené terasy v nejvyšším 5. patře s výtahem ve velice dobře udržovaném domě, ul. Jana Přibíka 957/3, Praha 9 - Vysočany. Byt je kompletně a luxusně vybaven, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sporák, myčka, horkovzdušná i mikrovlnná trouba – vše Siemens), vestavěné skříně, knihovna – vše na míru, dále televize, DVD přehrávač, pračka (Siemens) atd. K bytu náleží sklep a místo pro kola, možné přenechat pronajaté garážové stání (velice nízké náklady). Společné prostory jsou hlídány kamerovým systémem a před domem se nachází 24hodinová Security služba. Bytový dům se nachází v klidné slepé ulici s výborný spojením do centra (metro, tram, noční tram), občanskou vybaveností (supermarket, restaurace, kavárny, OC Harfa atd.). Ihned za domem se nachází cyklostezka, fitness park, dětské hřiště, v blízkosti dále říčka Rokytka a mnoho možností k odpočinku a sportu. Prohlídka je možná po telefonické domluvě, volné od 1.10.2019.

Nájem: 20.500,- Kč/měs. bez služeb (ca. 2.500,- Kč)

E: helena-barth@outlook.de; M: +420723468009

Real estate agents please do not call!! I offer this beautiful sunny and air-conditioned 80 square meters apartment with two rooms, a kitchen and bathroom and including a roofed terrace in the highest 5th floor for lease. The building has an elevator and is very well maintained. It is situated in the street Jana Přibíka 957/3, Praha 9 – Vysočany. The apartment is fully and luxuriously equipped, the kitchen unit has several built in kitchen devices (stove, dishwasher, oven and mi-crowave – all Siemens), custom built wardrobes and shelves, also a TV, DVD player and washing machine (Siemens). With the apartment comes a cellar compartment and a space for bicycles and it is possible to take over a rented parking slot in a garage (at very low costs). The common rooms in the building are camera surveyed and the in front of the building there is a 24hours security service. The building is located in a quiet street with a dead end with a convenient connection to the city centre (metro, tram, night tram), and great facilities around (supermarkets, restaurants, cafes, OC Harfa and so on). Right behind the building there is a cycle track, fitness park, kids playground, the river Rokytka and many more options for sports and free time. Visits are possible after phone appointment. The apartment is free beginning the 1st October 2019.

Lease: 20.500,- CZK without service (approx. 2500,-CZK)

E: helena-barth@outlook.de; M: +420723468009

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574636
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.