Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyBašteckého, Praha - Stodůlky

Bašteckého, Praha - StodůlkyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné9 999 Kč

+ Vratná kauce11 000 Kč


Už tě nebaví bydlet na koleji nebo ve sdíleném bytu? Chceš soukromí, pohodlí, jistotu, že Ti nikdo nic nevezme z ledničky a že můžeš být v koupelně jak dlouho chceš?

Zkus se podívat na nově zrekonstruovaný útulný minibyt (25m2) v suterénu bytové výstavby s výhledem do zeleně parku. Z předsíňky vedou dveře do koupelny se sprchou a wc, komory a obýváku s kuchyńským koutem. Byt je kompletně zařízen a kuchyň je vybavena jak nádobím, tak spotřebiči, varná konvice, mikrovlnka, vařič, lednička a v koupelně pračka. Můžeš se hned nastěhovat jen z oblečeníma vybavit z kufru do polic IKEA (nejsou na fotce, jsou tam nově). Není potřeba nic dokupovat.

Appartment je vhodný pro jednoho sympatického člověka.

Za parkem je Albert, restaurace a kavárna. Zastávka autobusu je před domem. Stanice metra je vzdálená deset minut pěšky. Do půl hodiny jsi na Václaváku a do tří minut pěšky jsi v přírodě Prokopského údolí.

Cena už obsahuje spotřebu vody a elektřiny pro jednu osobu. Rychlý internet je také v ceně. Minimální doba pobytu je 12 měsíců. Delší doba je vítána.

Tired of living in a dorm or a shared apartment? Do you want privacy, comfort, certainty that no one will take anything out of the refrigerator and that you can be in the bathroom for as long as you want?

Try to look at the newly renovated cozy miniapartment (25m2) in the basement of the apartment building with a view of the park. Through the door in the room you will enter the bathroom with shower and WC, chamber and living room with kitchenette. The apartment is fully furnished and the kitchen is equipped with both kitchenware and appliances, an electric kettle, a microwave, a refrigerator and a washing machine in the bathroom.

Appartment is suitable for one student. Behind the park there is a supermarket, restaurant and café. The bus stop is in front of the house. The metro station is a 10-minute walk away. In half an hour you are in the center and within three minutes you walk in the countryside of the Prokopský Valley.

The price includes the consumption of water and electricity for one person. Fast Internet is also included. The minimum duration of stay is 12 months. Longer time is welcome.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574706
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od15. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhradské náměstí
🚶 112 m (1 min)
PoštaPraha 519
🚶 696 m (8 min)
Obchod
🚶 260 m (3 min)
BankaFio
🚶 803 m (10 min)
RestauracePizza To Go
🚶 102 m (1 min)
LékárnaLékárna U Velké Ohrady
🚶 384 m (5 min)
ŠkolaObchodní centrum Velká Ohrada
🚶 191 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Barvička
🚶 632 m (8 min)
SportovištěFitnessRelax
🚶 111 m (1 min)
Hřiště
🚶 145 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.