Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyFormánkova, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Formánkova, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 190 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu slunný byt 1+1 o podlahové ploše 35 m2, který se nachází ve 3.NP revitalizovaného 5podlažního panelového domu s výtahem v žádané lokalitě TŘEBEŠ v Hradci Králové.

Byt je po kompletní rekonstrukci - položena nová podlaha, nová plastová okna se žaluziemi, nové vnitřní i vstupní dveře, moderní koupelna.

Pokoj má plochu 16 m2, kde dveře umístěné zhruba v polovině místnosti umožňují optické rozdělení pokoje na spací a obytnou část.

Kuchyň má plochu 8 m2 a je vybavena novou moderní kuchyňskou linkou se základními spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická trouba, odsavač par).

Koupelna s toaletou je také kompletně nová, se sprchovým koutem, závěsným WC a umyvadlem umístěným na desku, pod kterou je odkládací skříňka a ponechaný prostor pro umístění úzké pračky (možno po dohodě). Součástí bytu je i komora.

Vytápění je ústřední dálkové.

K bytu patří balkon v mezipatře, určený k užívání pro tuto bytovou jednotku a sklep v přízemí domu. Ve společných prostorách je k dispozici kolárna s kočárkárnou.

Parkování možné přímo u domu nebo za vedlejším domem je velké parkoviště. V místě je veškerá občanská vybavenost, zdravotní středisko, škola i školka. V docházkové vzdálenosti je Penny market, prodejna Kubík a Trhy Stromovka. V těsné blízkosti jsou také zastávky MHD - spoje č. 16, 18, 23, 24, 25.

Byt je možný k nastěhování cca od 1.10.2019, či dle dohody. Velikostí je byt vhodný pro 1-2 osoby, např.jako startovací bydlení pro mladý pracující pár. Preferujeme dlouhodobý pronájem, smlouva min. na 1 rok.

Cena: 8 500 Kč + záloha na služby 2 190 Kč + 350 Kč elektřina (výše poplatků pro 1 osobu, elektřina bude přepsána na nájemníka)

Vratná kauce: 12 000 Kč, možno rozložit do dvou splátek.

Kontakt: 608 928 558 (volat po 16 hod), miskataja@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574780
Dispozice1+1
Dostupné od3. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha35
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.