Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkySedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Sedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Vybavení:

Byt je plně vybaven. Součástí je pračka, lednice, nábytek (jídelní stůl, židle, postel včetně matrace), kuchyně, zahradní nábytek na terase, botník. Nově je také v bytu zakoupená klimatizace.

Dispozice:

Byt má 36 metrů čtverečních a jeho součástí je také velice snadno přístupná terasa o rozloze 45 metrů čtverečních ve vnitrobloku budovy. Byt má také sklepní kóji. Byt se nachází v přízemí a přístup do něj je bezbariérový.

Parkování:

K bytu je k dispozici parkovací místo zahrnuté v ceně pronájmu, a to včetně služeb. Toto místo je v garáži viz foto, k otevření vrat dostanete k dispozici telefonní číslo, na které stačí pro vjezd a výjezd zavolat. Garáž operuje 24/7 a je součástí budovy ve které se nachází byt.

Doprava:

Byt je v blízkosti dopravního uzlu Novolíšeňská, kde jezdí jak autobusy, tak i trolejbusy a tramvaje. K tramvajové zastávce je to cca 3 minuty pěšky, cesta na hlavní nádraží trvá poté cca 15 minut. Samozřejmostí jsou i noční rozjezdy, které jezdí jak na Novolíšeňskou, tak i na zastávku Vlkova, která je cca 3 minuty od vchodu do budovy.

Služby:

Lokalita se nacházi cca pět minut chůze od supermarketu Billa, 7 minut chůze od Lidl a cca 10 minut od supermarketu Albert.

Vlastnictví:

Jedná se o družstevní byt - výpis z katastru: https://bit.ly/2kmoUOE

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574808
Dispozice1+kk
Dostupné od16. 9. 2019
Typ budovyCihla
Plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.