Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkySekaninova, Praha - Nusle

Sekaninova, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Nabídka exkluzivního pronájmu nového a zařízeného velmi slunného cihlového BYTU - LOFTU S 2 TERASAMI a možností parkování přimo před BYTEM. BYT o ploše 42 m2 s prostornou koupelnou. Koupelna a schodiště má světlovod ze střechy. Byt je po právě dokončené celkové rekonstrukci, která zanechala původní kouzlo minulosti i vysokých stropů, kterými je historická Praha typická.. Nachází se v klidné a žádané lokalitě Folimanka, v těsné blízkosti Karlova naměstí a Botanické zahrady. Byt je situován ve vnitrobloku s možností parkování a je orientován na JVZ. Byt je nabízen včetně vybavení, které je na fotkách, stačí se jen nastěhovat. Vše je nové a ještě nepoužité, buďte první kdo bude mít možnost tento krásný byt zabydlet !!! Byt je volný ihned...

V bytě najdete 1x ložnici s východem na terasu na stejném patře se nachází koupelna s WC a bidetovou sprškou, 1x obývací pokoj s kuchyňí s jídelním koutem.

Byt se nachází (10min pěšky) od stanice metra Karlovo náměstí, (1 minutu pěšky) od tramvajové zastávky Svatoplukova a (10min pěšky) od magické NÁPLAVKY, sršící životem ať pro společenský život tak i relax. Například sobotní farmářské trhy přímo na náplavce, sportovní vyžití na cyklostezkách a běžeckých tratí v okolí, potažmo romantická procházka s neuvěřitelným výhledem na město uprostřed zeleně Vyšehradských zahrad. Jen vážní zájemci. Vyúčtování samozřejmostí, výše vratné kauce dohodou.

Offer of exclusive rental of new and furnished very sunny brick apartment - LOFT with 2 terraces and parking directly in front of the apartment. APARTMENT with an area of 42 m2 with spacious bathroom. The bathroom and staircase have a skylight from the roof. The apartment is after just complete reconstruction, which has left the original charm of the past and high ceilings, which is typical Prague historical .. Located in a quiet and desirable location Folimanka, close to Charles Square and Botanical Gardens. The apartment is situated in the courtyard with parking and is oriented to the southwest. The apartment is offered including equipment, which is in the photos, just move in. Everything is new and unused, be the first one who will be able to dwell this beautiful apartment !!! The apartment is available imediately...

In the apartment you will find 1 bedroom with exit to the terrace on the same floor there is a bathroom with toilet and bidet shower, 1 living room with kitchen with dining area.

The apartment is located (10min walk) from the metro station Karlovo namesti, (1 minute walk) from the tram stop Svatoplukova and (10min walk) from the magic FURNITURE, living with life for both social life and relaxation. For example, Saturday's farmers' markets directly on the riverbank, sports activities on cycling and cross-country trails in the surrounding area, or romantic walks with incredible views of the city in the greenery of the Vyšehrad Gardens. Of course, the amount of refundable deposit agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574964
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 6. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Předzahrádka 15 m²
Balkón
Garáž
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSvatoplukova
🚶 238 m (3 min)
PoštaPraha 416
🚶 626 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 167 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 753 m (9 min)
RestauraceMarná snaha
🚶 64 m (1 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 289 m (3 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 394 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 447 m (5 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 223 m (3 min)
Hřiště
🚶 148 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.