Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyZa Kajetánkou, Praha - Břevnov

Za Kajetánkou, Praha - BřevnovMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby5 400 Kč
+ Vratná kauce23 900 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 2+kk, úroveň zahrady, v řadovém domě po důkladné rekonstrukci. Dům má celkem 4 byty, v každém patře jeden. Byt má samostatný vstup. Jedná se o lokalitu Kajetánka na Břevnově, ulici s řadovými domky, v sousedství se nachází stejnojmenný park, nedaleko jsou také zahrady Břevnovského kláštěra, park Ladronka či obora Hvězda. Dopravní dostupnost – autobus č. 180, 10 min. na metro A Dejvická, 9 min. na metro A Motol, zastávka 40 m od domu, autem 3 min. Strahovský tunel, skvělé spojení na letiště. K bytu (45,8 m2) patří vlastní dvorek (23 m2) se vstupem z obýváku, stejně tak jako dvorek u vstupu do bytu. Je možné využít větší venkovní kumbál společný pro 4 byty.

Byt je zařízený nábytkem, pračka se sušícími programy, záclony, závěsy, koberec, plně vybavená kuchyň (myčka, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, nádobí) - viz. foto. Technické vybavení – alarm, internet, rekuperace zajišťující kvalitní vzduch v bytě. Nový plynový kondenzační kotel. Dům je zateplený, v bytě jsou okna "trojskla", energetická náročnost je C. Maximální obsazenost: 2 dospělí.

Nájem:

nájem – 18 500,- Kč

záloha na veškeré služby (vč. internetu) – 5 400,- neplatí se úklid a osvětlení domu, byt má vlastní vstup.

kauce – 23 900,- Kč

Fully furnished and equipped 1 bedroom apartment for rent. The apartment is on the garden level of a terraced house. The house has 4 apartments, one on each floor. The apartment has a separate entrance. The location Kajetanka is in Prague 6 – Břevnov, the street has terraced houses only. The park Kajetanka is in the neighbourhood, it is also close to the gardens of the Břevnov monastery, Ladronka and Hvězda parks. The metro line A, Dejvicka (10 mins) or Motol (9 mins) stations are accessible by bus no.180, the bus stop is 40 m from the house. 3 mins from Strahovský tunel by car, perfect connection to the airport. The apartment (45,8 m2) has an own yard (23m2) accessible form the living room as well as the yard by the apartment entrance. It is possible to use a storage common to 4 apartments.

The apartment is equipped with furniture, washing machine with drying programs, curtains, drapes etc. (see pictures). The kitchen is fully equipped (dishwasher, ceramic hob, oven, extractor hood, microwave, refrigerator with freezer, dishes and kitchenware). Technical equipment – alarm, internet, recuperation-ventilation system. New gas condensation boiler. The house is insulated, there are high quality, triple pane windows in the apartment. Energetic performance is C. Maximum occupancy 2 adults.

Rent – 18.500,- CZK

Advance payment for all services incl. internet – 5.400,- CZK the cleaning of the house as well as the house lighting are not paid as the apartment has a separate entrance.

Returnable deposit – 23.900,- CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575098
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 1. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníPlynové
Plocha46
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta pěšky
Předzahrádka 23 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDKajetánka
🚶 45 m (1 min)
PoštaPraha 69
🚶 614 m (7 min)
ObchodVečerka - Minimarket
🚶 258 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 646 m (8 min)
RestauraceHAMI ŇAMI
🚶 125 m (1 min)
LékárnaGalenika
🚶 466 m (6 min)
Škola
🚶 428 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 365 m (4 min)
SportovištěFitness
🚶 671 m (8 min)
Hřiště
🚶 553 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.