Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 87 m² bez realitkySvobody, Liberec - Starý Harcov, Liberecký kraj

Svobody, Liberec - Starý Harcov, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


KRATKODOBY PRONAJEM(15.07.2020- jeden rok) BYTU 3+1 s P a malou zahradkou v zadni casti domu, NEBO JEHO PRODEJ .Byt se nachazi v atraktivni lokalite Harcova, pobliz liberecke prehrady a s autobusovou zastavkou 15 a 21 hned u domu. V blizkosti domu se nachazi kvalitni restaurace Goodnes, 5 minut chuze restaurace Bily Mlyn, nebo restaurace, disco a jine na vyskokoskolskych kolejich a stale vice oblibena kavarna Bez Konceptu na Husove ul.

CENA holeho najmu 12.000,- . Sluzby vcetne internetu , zaloh na vodu , plynu a PARKOVISTE vzadu za domem cca 4500,- ...Byt je po postupne renovaci a nachazi se v prvnim nadpodlazi cihloveho obytneho domu po kompletni renovaci fasad. Atraktivni lokace nabizi velmi dobry prostup do centra Liberce, je primo na ceste do Jablonce n/N a Bedrichova, ktery je lyzarskym a rekreacnim centrem Jizerskych hor. Diky sile zdiva domu ( v 1 nadpodlazi 60 cm) si byt dobre drzi teplotu a diky sile podlah (cca1 m) je velice dobre hlukove izolovan , byt se vyznacuje velkymi svetlymi prostory a praktickym usporadanim. Novy plynovy kotel byl osazen v 8/2017, byt je castecne vybaven : lednice/mrazak LIBHER 190/150L, zanovni prackou 2016, kuchynskym vybavenim, sklokeramicky sporak/trouba /digestor 2017, mycka 2018 ,vysavacem 2015, patrovou drevenou 1+1/2 posteli z IKEA, rozkladaci luzko IKEA, obri dvouluzkovou posteli (samovyroba) 2 x 2 m , domaci kino + MENSI obrazovka/monitor/(cca 70cm).Kuchynska linka je renovovana , s barem a 4 x barovymi zidlemi, vestavena skrin v kuchyni. Ocelova hrazda nad zarubni dveri v pruchodu z obyvaciho pokoje do loznice pro ty co se radi udrzuji v kondici. Vchod do kachlikove koupelny zajistuji dvere jak z chodby, tak z velke loznice ! Loznice ma vlastni prostornou satnu !

PROTO JE BYT V PODSTATE K NASTEHOVANI BEZ POTREBY DALSICH INVESTIC DO VYBAVENI.

Linoleum chodba + kuchyn 2014. Plovouci podlaha na parketach - obyvaci pokoj, loznice. Plovouci podlaha na prknech - detsky pokoj. Plastova okna k=1.1/2014.

Byt bude pripraven k nastehovani K PRONAJMU CI K PRODEJI 15.07.2020.

I will like to offer for SHORTER RENT This beautiful and well-lit apartment in an attractive Harcov location, near Liberec water dam and bus stop nr 15 and 21 right next to the house. Near the house is a good quality restaurant Goodnes, 5 minutes walk distance the Bily Mlyn restaurant or a other restaurants and disco on the university dormitory. Lokation of the house is right on gateway for to drive to Jablonec n/N , Liberec center or Bedrichov, which is skiing and recreation center of the Jizerske Mountains. The apartment is after basic renovation and is located in the first floor of a brick house. House went trough a complete renovation of the facade. Thanks to the 60 cm wall masonry, the temperature is well kept and thanks the floor thickness is flat very well sound proof. The apartment is characterized by large light spaces and practical arrangement. The new gas heating stove was installed in 8/2017, the apartment is equipped with: fridge / freezer LIBHER 190 / 150L, ​​ceramic stove 2017, washing machine 2015 , dishwasher 2017, kitchen equipment, vacuum cleaner 2015. Wooden 1 + 1/2 upper floor bed from IKEA, big handmade metal/wood bed 2 x 2 m. Small home cinema + 10 "screen / monitor /, renovated kitchen furniture with bar and 4 x bar chair, built-in cabinet in the kitchen. Steel bar over the door in the passage from the living room to the bedroom, for those who are happy to keep up in shape. The entrance to the tiled bathroom is provided by door both from the corridor and from the large bedroom! Big bedroom have its own walk inn dress room !

Linoleum is in corridor + kitchen 2014. Floating floor on parquet in living room and big bedroom. Floating floor on the planks - a child's room. Plastic windows with double glass k = 1.2 / 2014.

The apartment will be available from 15.10.2019 to cca 05/2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575127
Dispozice3+1
Dostupné od15. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.