Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyJičínská, Praha - Vinohrady

Jičínská, Praha - VinohradyVýtah
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Máte rádi bydlení v centru Prahy a přitom mít možnost posedět v klidu zeleně? Preferujete kompletně a vkusně zrekonstruovaný byt? Chcete mít okno jak v koupelně, tak v odděleném WC? A co takhle šatna ve vlastní ložnici? Pak čtěte dále!

Nabízím k dlouhodobému pronájmu kompletně zrekonstruovaný a velmi útulný byt o dispozici 2kk + balkon/vstupní pavlač + velmi prostorný a suchý sklep v suterénu domu.

Byt se nachází ve 4. NP cihlového domu na pomezí Vinohrad a Žižkova. Naleznete zde nová špaletová okna, nové interiérové dveře, dřevěnou podlahu, novou koupelnu s vlastním oknem, oddělené WC taktéž s vlastním oknem a také kompletně novou kuchyňskou linku vč. spotřebičů.

Bytový dům o 20 jednotkách prošel zdařilou rekonstrukcí - nová špaletová okna, venkovní fasáda, nový výtah.

Lokalita Žižkov/Vinohrah je velmi ceněna pro svou plnou občanskou vybavenost, snadnou dostupnost MHD (Metro Flora 3 min od domu) a také i relativně dobrou dopravní obslužnost a parkování.

Pronajímá přímý majitel (není placena žádná provize). 17 900,- Kč + 3000,- Kč poplatky + samostatně záloha na elektriku. Kauce 1 měsíční nájem. Můžete mě kontaktovat na lenkaroko@gmail.com.

Do you like living in the city and have the opportunity to enjoy the green undisturbed at the same time? Do you prefer a newly refurbrished flat? Do you want fresh air in the bathroom and in the toilet as well? How about a closet in the bedroom? Then continue reading!

This newly refurbrished flat offers you a bedroom with a closet, a living room connected with the kitchen, a bathroom and a toilet with their own windows + balcony + a large cellar.

The flat is on 4th floor of a bricked building at the border of Vinohrahy/Zizkov. It just went through a deep refurbrishment, including new windows, interior doors, wooden floor, new bathroom, new toilet (both with a window), new kitchen.

The building also went through a refurbrishment, including new windows, facade, lift.

The area of Vinohrahy/Zizkov is well regarded; metro Flora is about 3 min walk, shopping mall Flora as well. There are 2 parking slots in front of the house, otherwise quiet easy to park on the street too.

Landing through the owner (no commission): 17 900 CZK monthly rent + 3000 CZK fees + electricity. 1 month bond. Contact me at lenkaroko@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575155
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 10. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.