Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyK Vystrkovu, Praha - Modřany

K Vystrkovu, Praha - ModřanyČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 950 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem prostorného bytu v novostavbě 2+kk/B, plocha bytu 54,7 m2 + balkon 15,4 m2 + vyhrazené garážové stání + sklep. Byt se nachází ve 3.patře novostavby Modřanka objekt F2, která je součástí projektu Rezidence Modřanka. Byt je nový, ještě v něm nikdo nebydlel.

Součástí je kuchyňská linka s vestavnými spotřebici (lednice s mrazákem, sklokeramická deska, elektrická trouba, mikrovlnka, myčka).

V koupelně je vana, umyvadlo, zrcadlová skříňka, toaleta a příprava na pračku. Vstup na balkon je z obývacího pokoje i z ložnice. V obývacím pokoji a v ložnici je laminátová plovoucí podlaha, v předsíni a koupelně je dlažba. Součástí bytu je větrací jednotka s rekuperací, která zajišťuje stálý přísun čerstvého vzduchu do místností bez nutnosti vetrani.

U domu je autobusová zastávka Cukrovar Modřany (70 m pěšky) a K Vystrkovu (80 m pěšky), nejbližší tramvajová zastávka je Nádraží Modřany (650 m pěšky).

Nájem 16500 + 2950 zúčtovatelné poplatky + elektřina převedená na nájemce. Byt je ihned k dispozici. Preferujeme dlouhodobý podnájem, bez zvířat.

We are renting a brand new lovely 2KK flat in the new building which is a part of Residence Modranka Project.

The flat is spacious with 54,7 square meters in addition to a 15,4 square meters balcony , an underground reserved parking and a cellar.

The flat is situated on the 3rd floor.

In the flat you can find a new spacious kitchen including all relevant appliances (fridge / freezer, electric stove, electric oven, microwave, dishwasher).

In the bathroom you can find bath, sink, mirror closet, toilet and preparation for the washing machine. Part of the flat is recuperation unit which allows permanent supply of fresh air into the flat.

Access to the balcony is both from the living room and bedroom. In the living room & bedroom you can find laminate flooring, in the hall and bathroom there are ceramic tiles.

Near the house is a bus stop Cukrovar Modřany (70 m on foot) and K Vystrkovu (80 m on foot), the nearest tram stop is Nádraží Modřany (650 m on foot).

Rent 16,500 + 2,950 for utilities. Electricity will be transferred to the tenant. The apartment is available immediately. We prefer long-term sublease, no animals.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575364
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 9. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.