Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyBřezinova, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Březinova, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina
Cena1 765 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 485 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+1 v Jihlavě na ulici Březinova o ploše 57 m2 s lodžií 4,2 m2 a sklepní kójí 1,1 m2. Součástí bytu je prostorná komora sloužící jako šatna a skladovací prostory pro komfortní bydlení.

Byt se nachází v prvním patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu, jednání na pořízení výtahu bylo zahájeno. Orientace oken je SV + JZ s balkonem, z kterých je hezký výhled do zeleně. Dům je po celkové revitalizaci – nová plastová okna, betonové lodžie, vchodové dveře, rozvody vody, odpady. Budova je kompletně zateplena, nové radiátory zakoupeny. Nízké měsíční poplatky na provoz bytu, fond oprav 1683 Kč měsíčně. Místnosti jsou vytápěny dálkovým topením s vlastními měřiči tepla.

Byt je v původním stavu s umakartovým jádrem před nutnou celkovou rekonstrukcí dle Vašich vlastních představ. Skládá se z kuchyně 12,3 m2, obývacího pokoje 16,2 m2, ložnice 14,7 m2, předsíně 4,0 m2, chodby 2,8 m2, komory 2,8 m2, koupelny 2,4 m2, WC 1,1 m2. K dispozici je společná kolárna, kočárkárna a sušárna.

Dům je umístěn v oblíbené lokalitě sídliště Březinova s velmi dobrou občanskou vybaveností v krásném prostředí se zelení. Přes lesopark Heulos se dá za 15 minut dojít pěšky okolo zoologické zahrady do centra Jihlavy na náměstí. Pouhých 120 metrů od domu se nachází velké dvoupodlažní obchodní centrum Březinky s velmi dobrou dostupností služeb a obchodu - supermarket, večerka, lékárna, pošta, bankomat, restaurace, bufet, bar, kavárna a cukrárna, wellness, městská knihovna a další. V blízkosti se nachází školka, škola, lékař. Ze zastávek trolejbusu B a C, vzdálených od domu 300 metrů, se bez přestupu dá dojet do centra města na Masarykovo náměstí, na vlakové i autobusové nádraží. Parkování před a vedle domu na rozlehlých parkovištích. V přízemí domu bude na prodej prostorná garáž o ploše 21 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575413
Dispozice2+1
Dostupné od20. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha57
VybavenoNevybaveno
StavŠpatný
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.