Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem pozemku • 430 m² bez realitkyBažantní, Praha - Suchdol

Bažantní, Praha - Suchdol
Měsíční nájemné160 000 Kč


Nabízím k odkoupení dlouhodobé pachtovní právo k zahradě o výměře 430 m2 v opečovávané zahrádkářské kolonii Suchdol. Pacht vyjde ročně na asi 4400 Kč, zaplaceno do 05/2020.

Na zahradu je přivedena voda, zbudována budka na nářadí, suché WC, zbudovaná stěna ve svahu, schůdky, kompost, zahrada je oplocena.

Na zahradě se nachází také třešeň, lískový ořech, jabloň, několik keřů černého bezu, a na jaře všude rostou plané jahůdky. Ve střední části je vyhrazený prostor pro ohniště. Je možné přivést elektřinu, po dohodě s velmi milým propachtovatelem není problém zbudovat i dlouhodobý příbytek, chatičku, nebo cokoliv podobného.

Zahrada je dostupná autem i MHD (zastávka asi 7 minut pěšky, včetně nočních autobusů), v absolutně klidné lokalitě, ideální i jako začátek procházek do nádherného Únětického údolí. V docházkové vzdálenosti je i příjemná vesnická hospoda.

Kontakt na email

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575744
VybavenoNevybaveno
Typ pozemkuZahrada
Plocha 430
Dostupné od23. 9. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.